Vad vill du boka?

Välkommen! 

Mitt namn är Andréa och är certifierad fransförlängare och makeupartist. Jag arbetar på City frisörerna i Södertälje tillsammans med mina två elever Elin och Nikita. De erbjuder elevbehandlingar från 250kr. Kontakta mig för bokning.

Är du sugen på att vakna upp varje morgon med känslan att vara nysminkad?  Utan att ens ha klivit upp ur sängen. Då kanske du ska prova en fransförlängning. Jag är certifierad fransförlängare och arbetar med den varsamma singelmetoden. Jag använder mig utav produkter med bästa kvalité och hållbarhet. Jag är även under utbildning till volymfransar! 

Eller ska du kanske gifta dig  och letar efter den perfekta makeupartisten som ger dig precis den sminkningen du är ute efter? Då borde du boka en tid för en provsminkning så skräddarsyr jag en behandling för just dig och dina önskemål. Jag är utbildad makeupartist sedan fyra år tillbaka och kan garantera en avkopplad stund där vi noggrant går igenom dina önskemål. 

Det finns även enklare behandlingar för den som kanske bara har svårt att få till den perfekta formen på sina ögonbryn. Då kan du boka en tid för omformning utav bryn och då rekommenderar jag att spara ut brynen för att ha så bra möjligheter att arbeta på som möjligt. 

Alla tjänster garanterar en avkopplad och lugn stund där all fokus är på dig och där allt sker efter dina önskemål. Jag hoppas att du hittar någon behandling som passar just dig! 

Varmt Välkommen! 
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Bryn

Brynplock där jag rensar ögonbrynen men behåller din tidigare form. Tider kommer ut månadsvis!
Omformning av brynen innebär att jag formar om brynen efter önskemål. Rekommenderas att låta brynen växa ut ca 3 veckor för bäst resultat.
Tider kommer ut månadsvis!

Fransförlängning

Jag hjälper dig att ta bort dina gamla fransar med hjälp av en remover för just fransförlängning. Detta är enbart borttagning av gamla fransar och vill du även ha nya fransar på det kan du boka tid under 'Borttagning av gamla fransar + nytt set fransar' .
Här plockar jag bort dina gamla fransar var för sig innan jag den fäster dit nya fransar.
Påfyllning under tredje veckan av tidigare fransförlängning som är gjord hos mig. Har det dröjt över tre veckor räknas det som en nytt set. Boka då nytt set ögonfransförlängning och INTE en påfyllning.
Har du fransar du vill fylla på som inte är gjorda hos mig tidigare kostar det 850kr.
Tider kommer ut månadsvis!
Påfyllning under tredje veckan av tidigare fransförlängning som är gjord hos mig. Har det dröjt över tre veckor räknas det som en nytt set. Boka då nytt set ögonfransförlängning och INTE en påfyllning.
Har du fransar du vill fylla på som inte är gjorda hos mig tidigare kostar det 750kr.
Tider kommer ut månadsvis!
Singelfransar
Fullbokat
115 min 850,00 kr Mer info
Fransförlängning som sker på dina egna fransar. Arbetar med den varsamma singelmetoden och produkter av hög kvalité. För att slippa mascara och se pigg och fräsch ut.
Tider kommer ut månadsvis!
Volymfransar
Fullbokat
120 min 850,00 kr Mer info
Volymfransar ger en fylligare resultat än vanliga singels.

Makeup

Brudmakeup till bröllopsdagen där provsminkning, brynplock och konsulation ingår. Provsminkning bokas separat
En kvällsmakeup som passar bra till fest, bal eller bröllop. Gäller inte brud.
Tider kommer ut månadsvis!
Provsminkning och konsulation som sker ett par veckor innan bröllopsdagen.

Andréa Nyström (City frisörerna)

Välkommen!
Mitt namn är Andréa Nyström och jag är certifierad fransförlängare och makeup artist. Jag arbetar i en frisörsalong (Cityfrisörerna) med gångavstånd från södertälje central. Jag erbjuder tjänster allt ifrån brudmakeup till fransförlängning och brynplock. Jag jobbar med produkter utav bästa kvalité som garanterar en bra hållbarhet. Här får du som kund en chans att koppla av och få en skräddarsydd behandling efter just dina önskemål.
Jag hoppas att du hittar något som passar!
Du är välkommen att höra av dig vid frågor eller bilder. Hund kan finnas på plats så uppskattar info vid ex allergiker.


Mvh
Andréa Nyström

Telefon 0707877110
E-post
Adress
Järnagatan 6
151 71 Södertälje