Vad vill du boka?

Välkommen! 
Är du sugen på att vakna upp varje morgon med känslan att vara nysminkad?  Utan att ens ha klivit upp ur sängen. Då kanske du ska prova en fransförlängning. Jag är certifierad fransförlängare och arbetar med den varsamma singelmetoden. Jag använder mig utav produkter med bästa kvalité och hållbarhet. 
Eller ska du kanske gifta dig  och letar efter den perfekta makeupartisten som ger dig precis den sminkningen du är ute efter? Då borde du boka en tid för en provsminkning så skräddarsyr jag en behandling för just dig och dina önskemål. Jag är utbildad makeupartist sedan fyra år tillbaka och kan garantera en avkopplad stund där vi noggrant går igenom dina önskemål. 
Det finns även enklare behandlingar för den som kanske bara har svårt att få till den perfekta formen på sina ögonbryn. Då kan du boka en tid för omformning utav bryn och då rekommenderar jag att spara ut brynen för att ha så bra möjligheter att arbeta på som möjligt. 
Alla tjänster garanterar en avkopplad och lugn stund där all fokus är på dig och där allt sker efter dina önskemål. Jag hoppas att du hittar någon behandling som passar just dig! 
Jag jobbar två dagar i veckan i Södertälje och resterande i Nykvarn. Så var noggrann att trycka rätt när du bokar. Du kan välja på 'Andréa Nykvarn' eller 'Andréa Södertälje'.

Varmt Välkommen! 

Bryn

Brynplock där jag rensar ögonbrynen men behåller din tidigare form. Tider kommer ut månadsvis!
Omformning av brynen innebär att jag formar om brynen efter önskemål. Rekommenderas att låta brynen växa ut ca 3 veckor för bäst resultat.
Tider kommer ut månadsvis!

Fransförlängning

Jag hjälper dig att ta bort dina gamla fransar med hjälp av en remover för just fransförlängning. Detta är enbart borttagning av gamla fransar och vill du även ha nya fransar på det kan du boka tid under 'Borttagning av gamla fransar + nytt set fransar' .
Här plockar jag bort dina gamla fransar var för sig innan jag den fäster dit nya fransar.
Påfyllning under tredje veckan av tidigare fransförlängning som är gjord hos mig. Har det dröjt över tre veckor räknas det som en nytt set. Boka då nytt set ögonfransförlängning och INTE en påfyllning.
Har du fransar du vill fylla på som inte är gjorda hos mig tidigare kostar det 750kr
Tider kommer ut månadsvis!
Fransförlängning som sker på dina egna fransar. Arbetar med den varsamma singelmetoden och produkter av hög kvalité. För att slippa mascara och se pigg och fräsch ut.
Tider kommer ut månadsvis!

Makeup

Brudmakeup till bröllopsdagen där provsminkning, brynplock och konsulation ingår. Provsminkning bokas separat
En kvällsmakeup som passar bra till fest eller bröllop. Gäller inte brud.
Tider kommer ut månadsvis!
Provsminkning och konsulation som sker ett par veckor innan bröllopsdagen.

Andréa Södertälje

Välkommen!
Mitt namn är Andréa Nyström och jag är certifierad fransförlängare och makeup artist. Jag arbetar i en salong med gångavstånd från södertälje central. Jag erbjuder tjänster allt ifrån brudmakeup till fransförlängning och brynplock. Jag jobbar med produkter utav bästa kvalité som garanterar en bra hållbarhet. Här får du som kund en chans att koppla av och få en skräddarsydd behandling efter just dina önskemål.
Jag hoppas att du hittar något som passar!
Du är välkommen att höra av dig vid frågor eller bilder.

Mvh
Andréa Nyström

Telefon 0707877110
E-post
Adress
Järnagatan 6
151 71 Södertälje