AniCare Holistic

betyg4.8 Fantastiskt bra(15 betyg)
, Uppsala
Välkommen till AniCare Holistic! Jag jobbar med Holistisk hälsocoachning och funktionsmedicinsk inriktning. Jag söker grundorsaken till dina obalanser och besvär och jobbar inifrån och ut med metoder som ser till både din fysiska kropp och din själ. Jag jobbar även med medial vägledning, healing och livscoachning. På min hemsida hittar du mer information om respektive tjänst. Välkommen att titta in där eller boka en gratis konsultation så berättar jag mer. Som holistisk terapeut jobbar jag med att stödja människor på deras väg till balans, både på det kroppsliga och själsliga planet. Jag söker grundorsaken till dina besvär och symptom för att på djupet kunna hjälpa och stötta kroppen till att börja självläka. På naturlig väg går det att minska på symptom och besvär och samtidigt öka energin och glädjen i livet! Vanliga obalanser är magproblematik, ihållande huvudvärk, hudproblem samt hormonella besvär såsom Hypotyreos. Många gånger finns samband med stress och brist på återhämtning, eller andra mentala hinder och blockeringar som försvårar symptomen ytterligare och hindrar oss från läkning. Jag jobbar holistiskt med obalanserna i din kropp och själ, där HELA du är viktig. De metoder jag främst använder mig av är: - Livsstilsanalys - Tung- och ansiktsdiagnostik - Mediala budskap - Antiinflammatorisk kost och näring - Återhämtning för kropp och själ För dig som är nyfiken och vill veta mer, erbjuder jag en kostnadsfri konsultation. En konsultation är på 15 minuter.  Coachningen sker primärt online men vid önskmål finns möjlighet till fysiska träffar.

Boka tjänst

 • Gratis konsultation för holistisk hälsocoachning30 minuter, Kostnadsfri · Mer info
  Boka
 • Livscoachning60 minuter, 900 kr
  Boka
 • Uppföljning hälsopaket60 minuter, Kostnadsfri · Mer info
  Boka
 • Medial Vägledning60 minuter, 900 kr · Mer info
  Boka
 • Healing60 minuter, 900 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Anika Lopez Wall
(15 betyg)
Holistisk hälso- och livsstilsterapeut
PresentkortKlarna

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
15 betyg
till Anika Lopez Wall
Första gången jag var på healing och kunde känna energin flöda, fick ett lugn i kroppen efteråt. Anika är helt fantastisk.
till Anika Lopez Wall
Ett lugnt & inkännande första möte där man ges möjlighet att landa i allehanda råd & kunskaper. Precis vad min kropp är redo för & det ska bli spännande att få följa denna helande resa med hjälp av professionell vägledning.
till Anika Lopez Wall
Bästa bästa Anika! Har varit en otrolig resa denna höst som ska fortsätta under kommande vår. Anika utstrålar ett lugn och har hög kompetens, kan inte annat än att rekommendera henne och hennes arbete.
till Anika Lopez Wall
Superhäftig healing upplevelse! Bokade en timmes Healing. Har provat healing några gånger tidigare men har aldrig varit med om att det släppt så mycket blockeringar - kändes fantastisk bra och lätt efteråt. Fick en väldigt stor frekvenshöjning! Rekommenderas varmt!

Om företaget

Ingen info ännu.

Bilder