AniCura Bohusläns Djursjukhus

Bastiongatan 26, 45150, Uddevalla
Hej och välkommen till vår onlinebokning! Här har du möjlighet att boka en del enklare undersökningar och operationer. Är ditt djur sjukt vill vi att du ringer oss för en mer personlig service och tidsbokning. Har din hund/katt något av följande symptom? • Andningsproblem • Kramper • Svårighet att kissa • Akut sjukdom/skada -kontakta oss per telefon för personlig service. Råder minsta tveksamhet vid bokning, vänligen kontakta oss! Med vänliga Hälsningar AniCura Bohusläns Djursjukhus

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

utövare

Inte listad.

Om företaget

När ditt djur inte mår bra vet vi hur plågsamt det är även för dig. Våra hundar och katter är familjemedlemmar. Självklart vill vi att de skall må så bra om möjligt. Deras välmående är därför högt prioriterad. Med avancerad teknik, modern utrustning och erfaren personal har vi mycket bra förutsättningar att ställa en korrekt diagnos på ditt djur. Vi utför det mesta inom bl.a. kirurgi, medicinska utredningar och tandvård. Verksamheten bedrivs enligt Branschföreningen Svensk Djursjukvårds riktlinjer för djursjukhus. Stor vikt läggs på omsorg och omtanke om våra patienter och deras ägare. 

Vården ska hålla hög kvalitet och bedrivas med välbeprövade metoder. Verksamheten bedrivs på olika avdelningar. 

Djursjukhuset ska dessutom kunna erbjuda foder av hög kvalitet för såväl friska djur som för djur med speciella krav på foder för olika sjukdomstillstånd.

Bilder