Anicura Djursjukhuset i Hässleholm AB

betyg4.5 Mycket bra(32 betyg)
Stjärnfallsvägen 9, 281 43, Hässleholm
Pga covid-19 har vi plockat bort, så där ej finns nya online-tider att boka på. Så snart läget är under kontroll, kommer vi ha dessa tider igen.

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

utövare

noImage
Sara BerndtssonSköterska
noImage
FridaSköterska
noImage
Cornelia NylanderSköterska
noImage
Martina IsraelssonSjukgymnast
noImage
CharlotteSköterska
noImage
Malin AsklanderSköterska
noImage
Veterinär
(12 betyg)
Veterinär
noImage
JeanetteSköterska
noImage
SannaSköterska
noImage
Linda
(7 betyg)
Österdal
noImage
Seniorkampanjveterinär
noImage
Lina

Betyg och recensioner

4.5Mycket bra
32 betyg
till Linda
Alltid trevligt bemötande när vi kommer!
till Malin Asklander
Trevligt bemötande. Lugnt och trevligt i väntrummet trots många patienter. Bra med skylt utanför dörren,begränsning i coronatider.
till Veterinär
Blev uppringd av veterinär, samma dag som jag bokat tid. Fick bra råd och recept via telefon istället, för att undvika coronasmitta. Mycket omtänksamt.

Om företaget

Pga covid-19 har vi plockat bort, så där ej finns nya online-tider att boka på. Så snart läget är under kontroll, kommer vi ha dessa tider igen. Vård som präglas av omtanke och omsorg för patienter och deras ägare. Det är vad du får när du tar ditt djur till Djursjukhuset i Hässleholm. För hundar och katter bedriver vi djursjukvård av hög kvalitet och enligt väl beprövade behandlingsmetoder. Därför väljer ett stort antal djurägare från Skåne, Blekinge och södra Småland att komma hit när deras djur är i behov av vård. På Djursjukhuset i Hässleholm har vi bedrivit kvalificerad djursjukvård sedan 1988. Totalt är vi ca 80 anställda. Vi utvecklar kontinuerligt vår kompetens, teknik och faciliteter. 

Under perioden 2009 - 2012 har vi byggt ut djursjukhuset med ny infektionsavdelning med röntgen och nya operationslokaler. Vi är därmed ett av få djursjukhus i landet som har två separata röntgenavdelningar, en för icke-infektiösa djur och en för djur med infektioner. Vi har även byggt ut vår avdelning för bilddiagnostik och kan numera erbjuda CT-undersökningar. Under våren 2015 inleddes ett målmedvetet utvecklingsarbete och kvalitetssatsning på djursjukhuset som syftar till att göra Hässleholm till ett av de främsta djursjukhusen i Norden! Verksamheten bedrivs enligt Branschföreningen Svensk Djursjukvårds riktlinjer för djursjukhus. Stor vikt läggs på omsorg och omtanke om våra patienter och deras ägare. 

Vården ska hålla hög kvalitet och bedrivas med välbeprövade metoder. Verksamheten bedrivs på olika avdelningar. 

Djursjukhuset ska dessutom kunna erbjuda foder av hög kvalitet för såväl friska djur som för djur med speciella krav på foder för olika sjukdomstillstånd.

Bilder