Anima Naturhälsa

betyg4.8 Fantastiskt bra(22 betyg)
Pumpvägen 2, 243 93, Höör
Anima Naturhälsa erbjuder avslappnande behandlingar som Regndroppsmassage, NAT - neuro auricular technique, Vit-tids healing, fotspa samt Anima Spa-paket. IR-sauna kan bokas i kombination med behandling. Vill du boka ett fotspa eller ett ANIMA Spa-paket kontakta oss för mer information och bokning på 0760-39 59 69 eller animanaturhälsa@gmail.com. Varmt välkommen!

Boka tjänst

 • Fotspa med Regndroppsmassage-fotbehandling60 minuter, 450 kr · Mer info
  Boka
 • NAT - Neuro Auricular Technique Nacke / Axlar45 minuter, 450 kr · Mer info
  Boka
 • Regndroppsmassage60 minuter, 650 kr · Mer info
  Boka
 • Vit-tids healing med Chakrabalansering och Aurarening75 minuter, 500 kr · Mer info
  Boka
 • Vit-tids healing Distans30 minuter, 300 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Marianne Hurmerinta
(22 betyg)
Kroppsbehandlare
Presentkort

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
22 betyg
till Marianne Hurmerinta
Det bästa som finns! Hjälpt min nacke otroligt mycket!
till Marianne Hurmerinta
Har uppnått fantastiska resultat med min nacke, kommer aldrig sluta att gå dit. Rekommenderas varmt.
till Marianne Hurmerinta
Jag har varit där flera gånger. Jag har varit på regndroppsmassage och healing. Jag kan varmt rekommendera båda de behandlingarna.
till Marianne Hurmerinta
Helt underbart och hon förklarade efteråt

Om företaget

Välkommen till Anima Naturhälsa! Vi erbjuder välgörande kroppsbehandlingar, IR-sauna, fotspa och olika paketlösningar i en rogivande harmonisk spaliknande miljö. Våra behandlingar är Regndroppsmassage samt NAT (neuro Auricular Technique) med Young Livings 100% ekologiska och eteriska oljor, Vit-tids healing, både närhealing och distanshealing. Paketlösning finns i kombination med IR-sauna, fotspa och behandling. Erbjudandet finns även som Duo-paket i samarbete med Nordic Moon Ayurveda där du och din vän kan uppleva detta sida-vid-sida. Vill du boka ett ANIMA Spa-paket eller Duo-paket vänligen kontakta oss via mobil eller mail. Om ni inte hittar en lämplig behandlingstid vänligen kontakta oss så hjälper vi er. Vi finns för dig som söker välmående och välbefinnande för din kropp, själ och ande där naturens läkande kraft får vara huvudrollen. Att leva i samklang med naturen och det den erbjuder kan hålla oss friska och välmående när vi tar hjälp av det som finns naturligt i vår närhet, växters näring, trädens syre, stenar och kristallers helande kraft, universums helande energi. Jag som driver Anima Naturhälsa heter Marianne Hurmerinta och jag har en önskan och vision att få hjälpa människor till ett bättre välmående. Diplomerad Vit-tids healer 1996 Diplomerad Regndroppsmassör 2020 Diplomerad i NAT 2020 Vi finns på nedre plan i Köpcentret Navet Höör. Ingång baksida, följ parkeringen på höger sida runt kontorsbyggnaden. Gratis parkering. Hiss finns ej. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer med anledning av Covid-19. Varmt välkommen till ANIMA Naturhälsa Marianne Hurmerinta

Bilder