1. Hem
 2. Vad Höör

Anima Naturhälsa

betyg4.8 Fantastiskt bra(45 betyg)
Pumpvägen 2, 243 93, Höör
Hjärtligt välkommen till Anima Naturhälsa. Anima Naturhälsa erbjuder avslappnande och välgörande behandlingar som: Ansiktsmassage Avspänningsmassage Regndroppsmassage med Young Livings 100% ekologiska och eteriska oljor NAT (- neuro auricular technique för nacke/axlar) med Young Livings 100% eteriska och ekologiska oljor Vit-tids healing, både på plats och på distans Fotspa IR-bastu Anima Massage & Spa Presentkort finns att köpa både hos Anima Naturhälsa och på Bokadirekt. Rabattkort - 10 % var 5:e behandling och 25% rabatt var 10:e behandling (ej tidsbegränsat) Här kan du betala med kontant, Swish eller Epassi. Varmt välkommen till en rogivande och välgörande egen stund!

Boka tjänst

Massagebehandling

 • Avspänningsmassage
  50 minuter, 585 krMer info
 • NAT - Neuro Auricular Technique Nacke / Axlar
  45 minuter, 450 krMer info
 • Regndroppsmassage
  60 minuter, 650 krMer info
 • Universell Vit-tids healing med Chakrabalansering och Aurarening
  75 minuter, 500 krMer info
 • Universell Vit-tids healing Distans
  30 minuter, 300 krMer info

NAT + Ansiktsmassage

 • NAT + Ansiktsmassage
  75 minuter, 750 krMer info

Ansiktsmassage

 • Ansiktsmassage
  30 minuter, 360 krMer info

Fotspa

 • Fotspa med Regndroppsmassage-fotbehandling
  60 minuter, 450 krMer info

Massage & Spapaket

 • ANIMA Massge & Spa
  120 minuter, 850 krMer info
 • ANIMA Massage & Spa Lyx
  150 minuter, 950 krMer info

utövare

noImage
Marianne Hurmerinta
4.8
(45 betyg)
Kroppsbehandlare
Presentkort

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
45 betyg
Nina J.
till Marianne Hurmerinta
Det var så skönt, rekommenderas verkligen 👍

Visa mer

Johanna P.
till Marianne Hurmerinta
Testade NAT för första gången och är supernöjd.

Visa mer

Johanna P.
till Marianne Hurmerinta
Bokade en regndroppsmassage för att testa för första gången. Mycket nöjd med Mariannes behandling, och det kändes underbart skönt i kroppen efteråt.

Visa mer

Håkan E.
till Marianne Hurmerinta
Mycket trevligt å Nöjd 👍 Det blir fler besök

Visa mer

Om företaget

Välkommen till Anima Naturhälsa! Vi erbjuder välgörande kroppsbehandlingar, IR-bastu, fotspa och olika Spa-paket i en rogivande harmonisk spaliknande miljö. Våra behandlingar är: Ansiktsmassage Avspänningsmassage Regndroppsmassage samt NAT (neuro Auricular Technique) med Young Livings 100% ekologiska och eteriska oljor Vit-tids healing, både närhealing och distanshealing. Anima Spa finns i kombination med IR-bastu, fotspa och behandling. Om ni inte hittar en lämplig behandlingstid vänligen kontakta oss så hjälper vi er. Vi finns för dig som söker välmående och välbefinnande för din kropp, själ och ande där naturens läkande kraft får vara huvudrollen. Att leva i samklang med naturen och det den erbjuder kan hålla oss friska och välmående när vi tar hjälp av det som finns naturligt i vår närhet, växters näring, trädens syre, stenar och kristallers helande kraft, universums helande energi. Jag som driver Anima Naturhälsa heter Marianne Hurmerinta och har en vilja och vision att hjälpa människor till ett bättre välmående med naturens hjälp. Diplomerad Vit-tids healer 1996 Diplomerad Regndroppsmassör 2020 Diplomerad i NAT 2020 Avspänningsmassör 2022 Vi finns på nedre plan i Köpcentret Navet Höör. Ingång baksida, följ parkeringen på höger sida runt kontorsbyggnaden. Gratis parkering. Hiss finns ej. Varmt välkommen till ANIMA Naturhälsa Marianne Hurmerinta

Bilder

Detaljer och kontakt