Vad vill du boka?

Hej och varmt välkommen!


Här kan du boka avslappnande behandlingar som är bra mot utbrändhet, stress och värk.

Om du vill boka en kurs, mailar du mig på 
gunilla.nilsson@animaelata.se  och mer information hittar du på www.animaelata.se 

Är du intresserad av ledarutvecklingsprogrammet, mailar du mig på gunilla@ledarutvecklaren.se och mer information hittar du på www.ledarutvecklaren.se

Hittar du ingen tid som passar? Maila mig gärna på gunilla.nilsson@animaelata.se, så löser vi det.

Med vänlig hälsning
Gunilla Nilsson 


Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Behandlingar

Akupressur - ”akupunktur utan nålar”.
Om Du har stressrelaterade problem så som sömnsvårigheter, magkatarr m.m. eller spänningar i axlar och nacke, ischias, tennisarmbåge – då är akupressur en bra behandlingsmetod
Du lägger dig på behandlingsbänken, fullt påklädd. Blir omstoppad med kudde och filt. Lyssnar, om Du vill, på behagligt lugn musik (ta gärna med Din egna favoritCD).
I akupressuren använder vi akupunkturpunkterna, men här utan nålar. Med lätta tryck, tar akupressören bort blockeringar som stoppar det naturliga flödet i kroppen.
Under 50 min kan Du slappna av från vardagen och bara vara i nuet. Glida in i tillståndet mellan vakenhet och sömn. Låta kroppen läka sig själv. Vi kan också kombinera behandlingen med massage.
Vill du utöka behandlingen med stresshantering, läs mer här nere under PersonligUtveckling™
Under 40 minuter får Du slappna av och njuta av en skön ansiktsmassage som gör att du känner dig glad och vacker. En mycket uppskattad present till någon Du tycker om! Kombinera gärna med friskvårdsmassage. En mycket avslappnande behandling som känns precis så upplyftande som den låter.
Unna dig Friskvårds Massage i Falkenberg. Stärkande, avslappnande och stress reducerande. Spända axlar och nacke blir mjuka och sköna.
När du känner dig stressad och behöver stöd, kan PersonligUtveckling™ vara ett alternativ för dig.
PersonligUtveckling™ består av stresshantering och behandling (massage, akupressur eller koreansk handterapi) och vänder sig till privatpersoner.
Vi träffas under 85 min vid varje tillfälle och i den omfattning som du, i samråd med mig, själv beslutar.
När du känner dig stressad och behöver stöd, är PersonligUtveckling - ungdom™ ett alternativ för dig.
PersonligUtveckling - ungdom™ består av stresshantering och behandling (massage, akupressur eller koreansk handterapi) och vänder sig till undomar 16-19 år
Vi träffas under 85 min vid varje tillfälle och i den omfattning som du, i samråd med dina föräldrar och mig, beslutar.
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

AnimaElata

Välkommen till mig, jag arbetar med behandlingar, kurser samt ledarutveckling enligt Traditionell Kinesisk Medicin (TCM). Mitt företag heter AnimaElata, som betyder upplyft själ.

Akupressur (akupunktur utan nålar) är verksamt vid värk och stressrelaterade problem. Mycket bra och stärkande vid utbrändhet, ger oftast ett snabbt och hållbart resultat.

Rekommenderar varmt Akupressur Facelift - en avslappnande ansiktsmassage som är ljuvlig samt stärkande för hela kroppen. En uppskattad present.

Behandlingarna bokar du här på Bokadirekt.

Kurserna bokar du på gunilla.nilsson@animaelata.se. Läs gärna mer på www.animaelata.se

Ledarutvecklaren är det unika och individuella programmet för utveckling av det personliga inre ledarskapet. Här hjälper jag dig i ledande befattning, företagsledare och ledningsgrupper. Det gör dig lugnare, tydligare och mer klartänkt. Bra för din trygga, effektiva och hälsobefrämjande arbetsplats. Läs mer på www.ledarutvecklaren.se

Webbsida
E-post
Adress
Huscentrum 2:a vån, Ätrastigen 5 A
311 38 Falkenberg
Huscentrum
Öppna i Google Maps 🗗