Vad vill du boka?

Hej!

...och välkommen till min Bokadirekt-sida.

Här kan du boka avslappnande behandlingar som är bra vid utbrändhet, stress och värk.
Det ger en lugnande inverkan och kan kännas som en klient uttryckte det "Jag har fått själen på rätt plats i kroppen igen". 
Om du behöver du hjälp med din stresshantering - är PersonligUtveckling det som du ska välja. 
Här kombinerer vi avslappningsövningar och samtal med akupressurbehandling. 
Om du är mellan 16 och 19 år, går du PersonligUtveckling (90min) till samma pris som en akupressurbehandling. En klok investering inför framtiden.

Hittar du ingen tid som passar? Maila mig på gunilla.nilsson@animaelata.se, så löser vi det.

När du vill boka en egenvårdskurs som Medicinsk Qigong, Koreansk HandTerapi eller Akupressur för hemmabruk, gör du det på gunilla.nilsson@animaelata.se
Mer information hittar du på www.animaelata.se 

När du vill ha mer information och kanske boka in dig på ledarutvecklingsprogrammet, mailar du mig på gunilla@ledarutvecklaren.se
Läs gärna mer på www.ledarutvecklaren.se

Allt gott!

Varmt välkommen!
Gunilla N

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Behandlingar

Akupressur
Fullbokat
55 min 750,00 kr Mer info
Akupressur - ”akupunktur utan nålar”.
Om Du har stressrelaterade problem så som sömnsvårigheter, magkatarr m.m. eller spänningar i axlar och nacke, ischias, tennisarmbåge – då är akupressur en bra behandlingsmetod
Du lägger dig på behandlingsbänken, fullt påklädd. Blir omstoppad med kudde och filt. Lyssnar, om Du vill, på behagligt lugn musik (ta gärna med Din egna favoritCD).
I akupressuren använder vi akupunkturpunkterna, men här utan nålar. Med lätta tryck, tar akupressören bort blockeringar som stoppar det naturliga flödet i kroppen.
Under 50 min kan Du slappna av från vardagen och bara vara i nuet. Glida in i tillståndet mellan vakenhet och sömn. Låta kroppen läka sig själv. Vi kan också kombinera behandlingen med massage.
Vill du utöka behandlingen med stresshantering, läs mer här nere under PersonligUtveckling™
Akupressur Facelift
Fullbokat
40 min 650,00 kr Mer info
Under 40 minuter får Du slappna av och njuta av en skön ansiktsmassage som gör att du känner dig glad och vacker. En mycket uppskattad present till någon Du tycker om! Kombinera gärna med friskvårdsmassage. En mycket avslappnande behandling som känns precis så upplyftande som den låter.
Friskvårdsmassage
Fullbokat
25 min 450,00 kr Mer info
Unna dig Friskvårds Massage i Falkenberg. Stärkande, avslappnande och stress reducerande. Spända axlar och nacke blir mjuka och sköna.
Koreansk Handakupunktur
Fullbokat
25 min 450,00 kr
PersonligUtveckling
Fullbokat
85 min 1.390,00 kr Mer info
När du känner dig stressad och behöver stöd, kan PersonligUtveckling™ vara ett alternativ för dig.
PersonligUtveckling™ består av stresshantering och behandling (massage, akupressur eller koreansk handterapi) och vänder sig till privatpersoner.
Vi träffas under 85 min vid varje tillfälle och i den omfattning som du, i samråd med mig, själv beslutar.
När du känner dig stressad och behöver stöd, är PersonligUtveckling - ungdom™ ett alternativ för dig.
PersonligUtveckling - ungdom™ består av stresshantering och behandling (massage, akupressur eller koreansk handterapi) och vänder sig till undomar 16-19 år
Vi träffas under 85 min vid varje tillfälle och i den omfattning som du, i samråd med dina föräldrar och mig, beslutar.
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

AnimaElata

Välkommen! Här kan du få hjälp med behandlingar, egenvårdskurser samt ledarutveckling enligt Traditionell Kinesisk Medicin (TCM). Mitt företag heter AnimaElata, vilket betyder "upplyft själ".

Akupressur (akupunktur utan nålar) är verksamt vid värk och stressrelaterade problem. Stärkande vid utbrändhet (mycket bra)

Akupressur Facelift - en avslappnande ansiktsmassage som är ljuvlig samt stärkande för hela kroppen. En uppskattad present.

Behandlingarna bokar du här på Bokadirekt.

Egenvårdskurserna bokar du på gunilla.nilsson@animaelata.se. Läs gärna mer på www.animaelata.se

Ledarutvecklaren - det unika och individuella programmet för utveckling av det personliga inre ledarskapet. Här hjälper jag dig som är i ledande befattning, företagsledare och ledningsgrupper. Du blir lugnare, tydligare och mer klartänkt. Bra för din trygga, effektiva och hälsobefrämjande arbetsplats. Läs mer på www.ledarutvecklaren.se

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider enligt överenskommelse
Adress
Huscentrum 2:a vån, Ätrastigen 5 A
311 38 Falkenberg
Huscentrum
Öppna i Google Maps 🗗