Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Lymfmassage

Lymfsystemet är en viktig del av kroppens cirkulation. Det tillhör kroppens immunförsvar och fungerar både som avlopp och reningsverk.
Lymfsystemet stimuleras med djupandning och lätta tryck och strykningar i lymfflödets riktning. Behandlingen blir därför en blandning av muskelmassage, andning och tryck och ibland något djupare grepp för att lösa upp förtätningar som bildats. Detta är en mycket lugnande behandling, eftersom lymfsystemet fungerar bäst när man är avslappnad! Lymfsystemet stimuleras att arbeta bättre utan att öka blodcirkulationen.
Behandlingen passar de flesta, men speciellt personer med någon typ av svullnad, smärta, domningar eller trötthetssymptom. De flesta brukar uppleva sig lätt i kroppen efter massagen.

Ayurveda

En avslappnade och balanserade behandling för magens funktioner. Jag gör en damm på magen som jag fyller med varm olja tillsatt med örter.
En mjuk och behaglig helkroppsmassage med varm olja som anpassas efter dina behov. Behandlingen är avslappnade och hjälper till att lösgöra eventuella slaggprodukter i kroppen, förbättrar funktionen i leder och muskler. Avslutas med ångtält.
En lugn och vilsam behandling för att minska utsöndringen av stresshormoner i kroppen. Jag gör en damm kring njurar och binjurar som jag fyller med varm olja tillsatt med örter.
En mjuk och skön massage för huvud och ansikte och öron. Marmapunkterna stimuleras med olja utvald för dig. En mycket skön och avkopplande behandling.
Massage med örtknyten doppade i varm olja. Behandlingen är uppbyggande och vitaliserande. Stärker immunförsvaret och stimulerar återbildningen av nya celler, hormoner, endorfiner mm.
Marma
90 min 700,00 kr Mer info
Marmapunkter är förbindelsepunkter mellan kropp och sinne. Med lätt beröring och olja speciellt utvald för dig stimuleras kroppens marmapunkter (energipunkter) för att få igång energiflödet i kroppen. En unik behandling för att skapa djup avslappning.
Jag gör en damm på huvudet som jag fyller med varm olja tillsatt med örter. En reningskur för obalanser som ger förgiftningssymtom i kroppen.
En avslappnade behandling. Inleds med att kroppen in smörjs med varm olja. Därefter får en varm oljestråle långsamt rinna ner över pannan och hjässan. Avslappnade och behaglig behandling som motverkar mental stress, oro, huvudvärk och sömnproblem. Avslutas med ångtält.
En djupgående och kraftfull massage som piggar upp och ger energi till hela kroppen. Bra vid smärta, reumatisk värk, samt allmänt stärkande. Avslutas med ångtält
En lugnande behandling för hjärta och lungor. Jag gör en damm vid hjärtområdet som jag fyller med varm olja tillsatt med örter.

Healing

En lugn behandling som frigör blockeringar och ger dig en energipåfyllning där du bäst behöver det.
Medlem i Skandinaviska Förbundet Komplementärmedicin

Ankis Ayurveda

Ankis Ayurveda & Hälsorådgivning vänder sig till både dig som är frisk och vill behålla din hälsa och till dig som kommit ur balans och vill få hjälp och stöd att återfå ditt välbefinnande. Också till dig som vill få en avslappnade och skön behandling för välbefinnandet.

Med hjälp av ayurveda kan du skapa större förståelse om dig själv och dina behov och du kan på så sätt göra medvetna val som gynnar ditt välbefinnade. Ayurveda bygger på de tre begreppen Vata, Pitta och Kapha. De har egenskaper som finns i alla människor och styr alla våra funktioner.

Välkommen!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Tisdag - Fredag
kl 08:00 - 17.00
Adress
Sandviksgatan 71 D
972 35 Luleå
Luleå
Öppna i Google Maps 🗗