Boka nu och få 20% rabatt på alla nedanstående priser. Dras av i kassan. Gäller enbart nya kunder. Är du redan kund? Ta bort

Vad vill du boka?

Här hittar du allt du behöver för inre och yttre skönhet.

LPG-behandling/Lipomassage Endermolift- naturlig ansiktlyft utan kirurgi
Pedikyr, vaxning, spa, infraröd bastu och mycket, mycket mer. Boka din avslapplnande behandling redan nu.
Om du önskar en skräddarsydd ansiktsbehandling kommer jag att rekommendera den behandling som passar dig bäst utifrån dina önskningar om ett visst resultat! 

På salongen använder jag hudvårdsprodukter från BABOR och iS Clinical som är exklusiva hudvårdsserier som skapar exeptionella, resultatorienterade, anti-ageing effekter.
Vid LPG behandlingar används specifika produkter som ska stärka behandlingen ytterligare. När behandlingarna kombineras med de exklusiva hudvårdsprodukterna och dess  höga koncentration av effektiva ingredienser  motverkas åldrandet av cellerna genom att stimulera cellaktiviteten.

Hos oss kan du använda dina friskvårdspengar. Det går bra att betala hos oss på plats och få friskvård på kvittot eller med din arbetsgivares godkännande har vi möjlighet att fakturera utan extra kostnad.

Hos oss kan du använda ditt Friskvårdbidrag, Vi samarbetar med Wellnet och Actiway.

Nu är vi fullt igång med Spraytan! Vi använder oss utav ekologiska produkterna Morrocan Tan, en återfuktande färg som varken ger orange ton eller avslöjande lukt. 

Hos oss kan du Spraya dig för 400:- eller köpa klippkort 5 eller 10 ggr för 1500:-/3000:-

NYHETER!

Duo Massage

Upplev en härlig massage med någon du tycker om. Nu har vi tagit in Duo massage, en 50 minuters helkroppsbehandling för två personer. Ni kan välja mellan Klassisk massage eller Spa-massage. Ring vid bokning och uppge alternativa önskemål.

Tid: 50 min Pris: 1300 kr (för 2 personer)

Spa Massage

Unna dig en avslappande massage med våra aromaoljor från BABOR. Denna massage är för dig som söker en total avslappning för kropp och själ.  Behandlingen är en 50 minuters helkroppsbehandling och passar även på barn från 8 år.

Tid: 50 min Pris: 695 kr 

OBS! Vi har sommarstängt fr.o.m. 23/7-30/7. Ni kan boka in behandlingar fr.o.m. 31/7 igen. 

Trevlig sommar!

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Värdekort

Kost

Inför mötet mailar du mig en kostregistrering där du antecknat ner tre dagar mat och vätskeintag. Därefter går vi igenom registreringen tillsammans, tittar på vad som var bra och vad du kan utveckla. Jag lär känna dig och ger praktiska råd som du även får skickat på mail.
Du skall göra en kostregistrering av sju dagars mat och vätskeintag. Detta skickas till mig för en näringsanalys. Vi träffas och diskuterar resultatet.
I paketet ingår fem möten på en sju veckors intervall. Vi gör en kostregistrering, näringsanalys, går igenom risksituationer, samtalar och arbetar efter kortsiktiga samt långsiktiga mål.

Spraytan

OBS! Priset är redan reducerat och kan ej bokas med ytterligare rabatt
Just nu erbjuder vi elevpris på Spraytan.

Vi använder manuell Spray tanning med ekologiska produkter från VANI-T och Marroccan tan.

Spraytanning passar alla och är helt ofarligt. Färgen håller i ca en vecka.

Att tänka på innan Spraytan: Peela kroppen noggrant dagen innan för ett jämnt resultat. Använd inga produkter på kroppen vid spraytan och kom med lössittande kläder

Ansiktsbehandlingar

Denna effektiva ansiktsbehandling minskar/tar bort rosacea. Produkterna är särskilt framtagna för att minska inflammatoriska processer i huden, reglera pH-balansen, återfukta och ge en lugnande/svalkande effekt på huden. Bland annat används C-, E- och A-vitamin som alla är mycket verksamma tillsammans.

I behandlingen ingår först en rengöring. Därefter läggs två olika ansiktsmasker som är specifikt verksamma för att lugna ner rosacean. Behandlingen avslutas med specifika serum som håller aktiviteten av rosacea nere.

OBS! Även om en behandling ger märkbara resultat så rekommenderar vi en behandlingskur på minst fyra gånger.
Första steget i behandlingen är en rengöring och exfoliering, därefter görs antingen en manull lymfdränage eller så används LGP metoden för att minska svullnader och öka cirkulationen som är gynnsamt för att bli av med slaggprodukter. Avslutas med en ansiktsmask och specifika produkter för att minska svullnader och påsighet. Denna behandling kommer även att hjälpa dig som vill minska svullnader under ögonen. Man får ett synligt resultat direkt.
I samband med att du behandlas med en ansiktmask så erbjuds en skalp eller handmassage.
Djupt återfuktande behandling som bevarar och åter-
ställer fuktbalansen i huden. Torrhetslinjer suddas ut och
huden återfår sin vitalitet och energi. För alla hudtyper.

BEHANDLINGSTID: 20 MIN
Rengöring, hudanalys, poortömning, mask, Skalpmassage.
Ansiktsbehandlingen inleds med rengöring av huden, peeling.
Huden uppmjukas med ånga, portömning och avslutas med ansiktsmask.
Produkterna anpassas efter hudtypen.
Skalpmassage får du under masken.

Rengöring, hudanalys, poortömning, mask, Skalpmassage.
Ansiktsbehandlingen inleds med rengöring av huden, peeling.
Huden uppmjukas med ånga, portömning och avslutas med ansiktsmask.
Ryggbehandlingen utför man på samma sätt med passande produkter.
Produkterna anpassas efter hudtypen.
Skalpmassage får du under masken.
Rekommenderas som en kur på 6 behandlingar, under en period av 4-8 veckor (Passande dag kräm får du med i dig hem. (Värde 710:-)
Vid första besöket bokar vi in nästkommande behandling efter överenskommelsen.NYTT PÅ SALONGEN! En "Exfolianting Clear Skin Facial" Djuprengörande Ansiktsbehandling av iS CLINICAL
Boka in dig på en avancerat behandling framställd för mild peeling med mjukgörande och läkande egenskaper för fet, tilltäppt, oren eller annan problem hud.
Foaming Enzyme Facial 795 :- (ord 895:- 60 min)

En ansiktsbehandling för alla hudtyper, där en lätt, men effektiv exfoliering som används utav ett aktivt skumenzym som kommer ifrån bl.a. papaya och ananas. Detta gör att huden får en frisk och sund glöd. 15 min avslappnings massage ingår!

Gäller from. 1 /10 t.om. 31/10
Den här behandlingen har skapat ett stort intresse över hela världen och är så pass bra att den kallas ”Hollywoods partytrick”

En intensiv, lyxig och klinisk behandling som ger snabba och säkra resultat. Behandlingen reducerar fina linjer och rynkor är mjukgörande och främjar förnyelse av celler.
Den första behandlingsdelen heter ”Intensive Resurfacing Masque” och är baserad på en klinisk formel som innehåller bl. annat glykolsyra (18%) , retinol (A-vitamin), antioxidanter inklusive extrakt från grönt te som tar bort döda hudceller så att huden aktivt börjar skapa nya celler vilket ger en utjämnande effekt.
Den andra behandlingsdelen kallas ”Rejuvenating Masque” och är baserad på hyaluronsyra, Aloe Vera och rosmarinextrakt mm. Kombinationerna av dessa ämnen ger dig en ren hud som är mjuk och återfuktad. Ansiktsbehandlingen avslutas med en unik kombination av serum och krämer som alla utvecklats av iS CLINICAL i Anti-Aging syfte.
Även om en behandling ger märkbara resultat så rekommenderar jag en behandlingskur för mer långsiktiga resultat. En kur per år är en bra investering för dig som vill ha ett långsiktigt anti-aging resultat. I samband med att kunden behandlas med en ansiktmask så erbjuds en skalp eller handmassage.
En intensiv, lyxig och klinisk behandling som ger en snabba och säkra resultat. Reducerar fina linjer och rynkor, mjukgör och främjar förnyelse av celler. Den kraftfulla behandlingen är baserad på klinisk formel som innehåller bl. annat glykolsyra(18%)retinol, antioxidanter inklusive extrakt från grön te. Andra delen av behandlingen är en lindrande hydrerande behandling baserad på en formel som innehåller hyaluronsyra, aloe vera, rosmarinextrakt mm. Den fantastiska ansiktsbehandlingen kompletteras av en unik kombination av serum och krämer som alla utvecklats av iS Clinical som innefattar både aktiva och lindrande beståndsdelar.

Behandlingen väcker dina sinnen till liv genom att avge aromer av varm kanel och frisk kall pepparmynta.

Även om en behandlin ger märkbara resultat så rekomenderar jag en behandlingskur för mer långsiktiga resultat.
En kur per år är en bra investering för dig som vill ha ett långsiktigt anti aging resultat.
i samanband med att kunden behandlas med en ansiktsmask så erbjuds en skalp eller hand massage.
Även om en behandlin ger märkbara resultat så rekomenderar jag en behandlingskur för mer långsiktiga resultat.
En kur per år är en bra investering för dig som vill ha ett långsiktigt anti aging resultat.
i samanband med att kunden behandlas med en ansiktsmask så erbjuds en skalp eller hand massage.
Rekommenderas som en kur på 4 behandlingar, under en period av 4-8 veckor .
Kuren anpassar man efter följande hudtyper som:

HYPERPIGMENTERING ANTI-AGING

ACNE ROSACEA STRÄCKMÄRKEN OCH ÄRRAnsiktsbehandling med inrikting på att minska hyperpigmentering (45min)

Här använder jag mig bland annat av en produkt från iS CLINICAL som heter White Lightening complex, som hämmar enzymer som producerar mealnin (pigment).
Första steget är en rengöring och exfoliering och därefter läggs två olika ansiktsmasker specifikt verksamma för att minska hyperpigmentering.
Denna behandling är blekande, fuktgivande och ger ett antioxidantskydd.
I samband med att du behandlas med en ansiktmask så erbjuds en skalp eller handmassage.
En klassisk ansiktsbehandling anpassad efter mannens behov med specifika ämnen som föryngrar mannens hud.

En klassisk, avslappnande ansiktsbehandling som anpassas efter just dina behov. Inkl. rengöring, hudanalys, brynplock, peeling, ånga, portömning, serum, massage, mask och avslutande produkt, skalpmassage eller handmassage.
Behandlingen passar alla hudtyper, speciellt oren hud, acne, förstorade porer, pigmentfläckar, linjer och rynkor, grå och trist hud utan lyster. Av tvätt, Enzyme peeling, AHA peeling, calming serum och Calming cream/Collagen booster cream. Skalpmassage och akupressur ingår.

Fotvård

Fotbad, avlägsnande av förhårdnader, filning, vård av naglar och nagelband. Behandlingen avslutas med en skön fotmassage.
Avkopplande behandling för trötta fötter och ben.I behandlingen ingår fotbad, peeling, mjukgörande inpackning och avslutande fotmassage.
Behandlingen inleds med ett uppmjukande fotbad, följt av peeling och pedikyr. Mjukgörande inpackning och en skön fotmassage avslutar behandlingen.

Fransar & Bryn


Fransar rengörs, färgen appliceras och får verka. Skalpmassage får du medan färgen verkar.
Fransar och bryn rengörs. Färg som väljs utifrån kundens hår och hudfärg appliceras och får verka. Därefter plockas brynen i rätt form. Resultatet varar mellan 4-6 veckor.Fransar och bryn rengörs. Färg som väljs utifrån kundens hår och hudfärg appliceras och får verka. Resultatet varar mellan 4-6 veckor.


LPG

Vi fokuserar på ett problemområde. Detta gäller både kropp och ansikte.

Ex.

-Celluliter och lyft av rumpa
-Fettreducering och spänst av mage
-Ögonlyft
-"Anti rynk" behandling
-Detox energi behandling för trött hy

Obs! ange om du vill arbeta på ansikte eller kropp vid bokning
Att få små älsklingar är fantastiskt. Däremot är det inte lika fantastiska att få stretchmärken och en slapp mammamage som inte vill dra ihop sig. Med LPG Endermologie kan vi hjälpa dig att minska stretchmärken och öka elasticiteten i huden igen efter graviditeten. Behandlingen kan vi börja med när du har slutat att amma.
Förläng effekten av Endermolift behandlingen med kemisk peeling!

Endermolift är 100% naturlig, ett ansiktslyft utan kirurgi.
Endermolift behandlar olika problemområden i ansiktet såsom dubbelhaka, spänst, lyft, rynkor och dränering, m.m.

Nu har vi fått in kemisk ansiktspeeling som maximerar cellulär föryngring och ger huden lyster.
När man gör en peeling jobbar man på att ta bort skadad och gammal hud, man skyndar på processen av cellförnyelsen i huden.
Den har även en anti-ageing effekt som jobbar på djupet och ökar elastin- och kollagenproduktionen.

Med lätt ansiktsrengöring, skalp massage ingår. Det naturliga ansiktslyftetEndermoLift (face) kur 10 ggr á 30 min
I kuren, riktar man sig in på problem områdena
Endermologi Body ökar fettförbränningen med 70 % reducerar celluliter och stramar upp huden samt formar kroppen på specifika områden.
Du boostar effekten av lpg med kost och träning.
(50 min lpg behandling och 35 min i IR bastu.)


LPG (kropp)LPG/ Endermologie®-metodens huvudsakliga uppgift är att bearbeta och mjuka upp eventuell förtätad bindväv så att både blod- och lymfcirkulationen förbättras. Ökad blodcirkulation leder till att syretillförseln till kroppens alla celler förbättras samt att ämnesomsättningen ökar och därmed påverkas även kroppens fettförbränning. Dessutom förbättras lymfcirkulationen vilket medför att slaggprodukter,toxiner och överflödig vätska förs ut ur kroppen.


LPG (kropp)LPG/ Endermologie®-metodens huvudsakliga uppgift är att bearbeta och mjuka upp eventuell förtätad bindväv så att både blod- och lymfcirkulationen förbättras. Ökad blodcirkulation leder till att syretillförseln till kroppens alla celler förbättras samt att ämnesomsättningen ökar och därmed påverkas även kroppens fettförbränning. Dessutom förbättras lymfcirkulationen vilket medför att slaggprodukter, toxiner och överflödig vätska förs ut ur kroppen.

OBS! Denna behandling kan endast bokas vid ett tillfälle
Lipomassage och body firming

LPG (kropp)LPG/ Endermologie®-metodens huvudsakliga uppgift är att bearbeta och mjuka upp eventuellförtätad bindväv så att både blod- ochlymfcirkulationen förbättras. Ökad blodcirkulationleder till att syretillförseln till kroppens alla cellerförbättras samt att ämnesomsättningen ökar ochdärmed påverkas även kroppens fettförbränning. Dessutom förbättraslymfcirkulationen vilket medför att slaggprodukter,toxiner och överflödig vätska förs ut ur kroppen.
Inkl. rengöring.

LPG (kropp)LPG/ Endermologie®-metodens huvudsakliga uppgift är att bearbeta och mjuka upp eventuellförtätad bindväv så att både blod- ochlymfcirkulationen förbättras. Ökad blodcirkulationleder till att syretillförseln till kroppens alla cellerförbättras samt att ämnesomsättningen ökar ochdärmed påverkas även kroppens fettförbränning. Dessutom förbättraslymfcirkulationen vilket medför att slaggprodukter,toxiner och överflödig vätska förs ut ur kroppen.
LPG (kropp)LPG/ Endermologie®-metodens huvudsakliga uppgift är att bearbeta och mjuka upp eventuell förtätad bindväv så att både blod- och lymfcirkulationen förbättras. Ökad blodcirkulation leder till att syretillförseln till kroppens alla celler förbättras samt att ämnesomsättningen ökar och därmed påverkas även kroppens fettförbränning. Dessutom förbättras lymfcirkulationen vilket medför att slaggprodukter,toxiner och överflödig vätska förs ut ur kroppen.
LPG (kropp)LPG/ Endermologie®-metodens huvudsakliga uppgift är att bearbeta och mjuka upp eventuellförtätad bindväv så att både blod- ochlymfcirkulationen förbättras. Ökad blodcirkulationleder till att syretillförseln till kroppens alla cellerförbättras samt att ämnesomsättningen ökar ochdärmed påverkas även kroppens fettförbränning. Dessutom förbättraslymfcirkulationen vilket medför att slaggprodukter,toxiner och överflödig vätska förs ut ur kroppen.
Behandlingen är anpassad till dig som är gravid efter 3:e månaden och som vill förebygga celluliter och även motverka svullna och trötta ben.
Strumpan finns att låna eller köpa.

LPG (kropp)LPG/ Endermologie®-metodens huvudsakliga uppgift är att bearbeta och mjuka upp eventuell förtätad bindväv så att både blod- och lymfcirkulationen förbättras. Ökad blodcirkulation leder till att syretillförseln till kroppens alla celler förbättras samt att ämnesomsättningen ökar och därmed påverkas även kroppens fettförbränning. Dessutom förbättras lymfcirkulationen vilket medför att slaggprodukter,toxiner och överflödig vätska förs ut ur kroppen.

Strumpa och 2 gånger IR bastu ingår

OBS! det går ej att boka in en hel kur på 20%

20 behandlingar inkl. strumpa och 2 gånger IR bastu

OBS! Det går ej att boka en hel kur på 20%
LPG Sport
Det är en väldigt effektiv behandling som syresätter musklerna för bästa kondition samt mjukas det upp vävnader runt om. Behandlar och lindrar idrottsskador, ökar dränering och blodcirkulation. Underlättar återhämtning från överansträngning. Ökar flexibilitet, styrka och kroppshållning.

Massage

Unna dig en avslappnade massage med någon du tycker om. Ni får välja att antingen vara i separata rum eller få behandlingen tillsammans.
Ring vid bokning.
En mjukare helkroppsmassage för den som söker total avslappning och sinnesro. Fungerar även på barn från 8 år.

Vid Hot Stone Massage används lavastenar, som är polerade och slipade släta av vind och vatten. Hot Stone Massage ökar blod- och lymfcirkulationen. Syretillförseln till musklerna ökar och den ökade blodcirkulationen hjälper också till att transportera bort toxiner(gifter) och avfallsprodukter från musklerna
Vid Hot Stone Massage används lavastenar, som är polerade och slipade släta av vind och vatten. Hot Stone Massage ökar blod- och lymfcirkulationen. Syretillförseln till musklerna ökar och den ökade blodcirkulationen hjälper också till att transportera bort toxiner(gifter) och avfallsprodukter från musklerna

En massage av axlar och huvud som ger en positiv verkan på spänningshuvudvärk, tinnitus och mental trötthet.
Massage ökar blodcirkulationen i musklerna och spända muskler mjukas upp.
Massage är även smärtdämpande genom sin muskel avslappnande och cirkulationsökande verkan då en spänd muskel har en störd cirkulation och ofta är smärtande.
Stärker immunförsvaret, har en avslappnande effekt på kroppen, Ökar kroppens allmänna välbefinnande.

Att tänka på: Kroppsbehandlingar, massage rekommenderas ej vid graviditet, förkylning, feber inflammationer eller akuta tillstånd.
På 60 minuter hinner vi med hela ryggen, säte, nacke, ben eller armar.
Massage ökar blodcirkulationen i musklerna och spända muskler mjukas upp.
Massage är även smärtdämpande genom sin muskel avslappnande och cirkulationsökande verkan då en spänd muskel har en störd cirkulation och ofta är smärtande.
Stärker immunförsvaret, har en avslappnande effekt på kroppen, Ökar kroppens allmänna välbefinnande.

Att tänka på: Kroppsbehandlingar, massage rekommenderas ej vid graviditet, förkylning, feber inflammationer eller akuta tillstånd.
Inkl. ansiktsrengöring, mask samt ansiktsmassage.
Vid Triggerpunktsbehandling arbetar vi mer djupgående med hjälp av massage, tryck, stretch och eventuellt nålar (dry needling) . Detta har till syfte att töja muskelfibrerna och få en ökad cirkulation genom muskeln igen. Vid specifika problem rekommenderas 3-5 behandlingar med en veckas mellanrum.
Triggerpunktsbehandling (muskelknutor) 60 min
Vid Triggerpunktsbehandling arbetar vi mer djupgående med hjälp av massage, tryck, stretch och eventuellt nålar (dry needling) . Detta har till syfte att töja muskelfibrerna och få en ökad cirkulation genom muskeln igen. Vid specifika problem rekommenderas 3-5 behandlingar med en veckas mellanrum.
Triggerpunktsbehandling (muskelknutor) 60 min 795:-
Vid Triggerpunktsbehandling arbetar vi mer djupgående med hjälp av massage, tryck, stretch och eventuellt nålar (dry needling) . Detta har till syfte att töja muskelfibrerna och få en ökad cirkulation genom muskeln igen. Vid specifika problem rekommenderas 3-5 behandlingar med en veckas mellanrum.

SPA BEHANDLINGAR

Infraröd Bastu med ångdusch 10 ggr
Detta ingår i Spa behandlingen duo:
Massage 30 min per person
Uthyrning av spat 60 min (infrarödbastu,ångdusch,jacuzzi)
Förfriskningar
Ord. pris: (1245 kr)
Ni får tillgång till Infraröd bastu, ångdusch samt jacuzzi. Till detta serveras förfriskningar.

Badrock och tofflor och handduk finns att låna hos oss.
Massage/ Infrarött Bastun- paket pris för två
Om ni är 2 personer som vill ha en avkopplande behandling så kanske detta kan passa Er. Medan en får en avkopplande massage så sitter den andra i den sköna och välgörande värmen.

I paketet ingår: 30 min klassisk massage och 30 min värme i den infraröda bastun.
Efter behandlingen bjuds ni på frukt och något att dricka.
Pris: 950:- 2 personer
Den utmärkta behandlingen för dig som sportat hela dagen eller du som enbart vill njuta till fullo av en fantastisk SPA-upplevelse.
Vi börjar behandlingen med en body scrub som gör huden sammetslen och sedan tar du en skön stund i hälsosam infraröd bastu, där du kan koppla av och njuta av en lugn stund till behaglig musik! Efter det masserar vi trötta och ömma muskler i en helkroppsmassage med aromatiska oljor.

Behandlingen avslutas med en lättare ansiktsbehandling som innefattar rengöring, massage och passande ansiktsmask. När du ligger med ansiktsmasken får du en fot massage och inpackning med vitaliserande fuktkräm
Peeling som effektivt avlägsnar döda hudceller, ger lyster och en len känsla. Återfuktande produkt masseras in.

Infraröd bastu och ångdusch

Anna SkinCare & Beauty

Mitt namn är Anna-Maria och jag äger AnnaSkinCare & Beauty sedan 2007.
Jag är diplomerad Hud- och Spaterapeut och även certifierad i Babor-behandlingar.
Jag arbetar mycket med LPG-behandlingar, som ger bevisat upplyftande resultat.
Sedan brinner jag för det här med hälsa och hudvård.

Vi har även Gabriella som är certifierad hälsocoach, massör, lpg terapeut, kostrådgivare samt Spraytan artist.
Hon gillar att få er mindre spända och piggare i musklerna.
Gabriellas specialitet är Triggerpunktsbehandling.
Fråga henne gärna om massage!

Josefine är Auktoriserad Hud och Spaterapeut och gör allt från vaxningar, ansiktsbehandlingar, frans och brynfärg samt massage och spabehandlingar. Josefine brinner för resultatinriktade ansiktsbehandlingar och hjälper er gärna med det.

Kristina är utbildad lpg och spaterapeut samt jobbar i receptionen och hjälper till med bokningar och frågor.

Birgitta är ny här på salongen. Hon är certifierad massör och arbetat som LPG terapeut i över 20 år. Birgitta är ett proffs på LPG behandlingar gällande skador, ärr och ansiktet.

Hos oss kan du använda dina friskvårdspengar. Det går bra att betala hos oss på plats och få friskvård på kvittot eller med din arbetsgivares godkännande har vi möjlighet att fakturera utan extra kostnad.
Vi samarbetar med Wellnet och löser in presentkort genom PresentkortTorget.
Här kan du även lösa in dina friskvårdscheckar genom ActiWay

Telefon 08-53334405
Webbsida
E-post
Öppettider Måndag
10:00 -18:00

Tisdag - Torsdag
10:00 - 20:00

Fredag
10:00 - 18:00

Lördag
10:00 - 16:00

Söndag
Stängt
Adress
Huvudstagatan 6
171 58 Solna
Stockholm