Vad vill du boka?

Välkommen till AnnCharlotts Massage!


Under alla mina år som jag har jobbat med olika massagebehandlingar ser jag att behovet allt mer behövs. 

Jag har arbetar med att ge massage, allt från behandlingsmassage till djupavslappnande behandling. I min tro är det viktigt att ta hand om kropp och själ. Jag har ett stort intresse av hälsa och då menar jag inte bara träning och kost, utan även att ta hand om dig själv som vila, meditation eller en promenad i skogen för ditt sinnliga välmående.

Då jag är Reikihealer, healar jag för att balansera dig vid behov. Att kontinuerligt sätta av tid för dig själv som t.ex. en skön behandling, en yoga stund eller det som får dig att fylla din energi, är den bästa present åt dig själv.

När du kommer till mig ger jag dig den bästa tänkbara behandling för den tid du bokat. Jag arbetar med min passion och önskar att du som kund får med dig en upplevelse av välmående och på så vis känner värdet av att ta hand om dig själv. Du kan även få råd och vidare tips på om vad du kan tänka på för att hjälpa dig själv till ett bättre mående.

 

Varmt Välkommen!

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Värdekort

UTVALDA BEHANDLINGAR

En blandning av bindvävsmassage, lymfdränage och akupressur där olika behandlingar frigör ansiktets olika delar. Löser upp spända linjer och små muskler får möjlighet att slappna av.
Effektivt bl.a mot huvudvärk, trötta ögon, ömmande käkar och tillåter hela kroppen att slappna av. Din hud får en fin lyster.

Varje behandling bokas på 75 min varav 60 min är effektiv massagetid. En kur består av fyra behandlingstillfällen, där alla är olika.


För mer frågor tvivla inte att ringa :)
En lugnande och balanserande behandling. För en reikibeh. är du fullt påklädd. Med handpåläggning uppe från huvudet ner mot ben och fötter jobbar jag mig långsamt genom hela kroppen. Ger ett mentalt som fysiskt välbefinnande.
Denna behandling utförs under 90 min. Jag ställer några frågor hur du mår och känner sedan in vad du behöver. I behandlingen ingår massage, lätt till tuffare. Koppning över vissa områden och avslutningsvis healing som stärker dig och ditt mentala tillstånd. Allt i ditt samförstånd.
Välkommen ✨

HOTSTONE & KOPPNING

Med varma rundade lavastenar, avnjuter du behandlingen till djup avslappning.
Vad har bindväven för funktion?
Bindväven håller samman de olika delarna i våra muskler. Bindväven förser musklerna med blodkärl som tillför syre och näring och transporterar bort slaggprodukter. Den förser också musklerna med nerver som leder impulser med information.

Tecken på problem med lymfsystemet kan vara:

Dålig blodcirkulation
Oren eller plufsig hy
Viktproblem, se övervikt
Vätskesvullnader (ödem)
Celluliter
Problem med lederna
Huvudvärk
Sömnproblem
Fibromyalgi (mjukdelsreumatism)
Lymfödem (svullnader i armar och ben)
Spänningar i muskler och nacke.
Orsakerna kan vara dålig kost, att du rör dig för lite, exempelvis har ett stillasittande arbete. Dålig blodcirkulation kan göra att genomströmningen av lymfkärlen blir långsammare. En dålig fungerade tarm kan också vara en orsak. Rökning, stress, intag av för lite vatten och frisk syre, för lite fysisk träning/motion.

Varför en Detox-massage?
Stagnationer i lymfsystemet/bindväven kan ge komplikationer med tiden. En rening av lymfsystemet kan leda till följande förbättringar:
Förbättrad avgiftning av kroppscellernas restprodukter.
Förbättrad avläggning av främmande celler (bl. a. tumörceller)
Bättre blodcirkulation
Förbättarar ämnesomsättningen till cellerna
Förbättrar immunförsvaret
Mindre infektioner
Bättre hy och hår, huden blir renar och mjukare
Förbättrad bortföring av överskottsproteiner (äggvita)
Bättre välbefinnande överlag vid kroniska inflammationssjukdomar tex: Reumatism, gastrit, magkatarr, golfarmbåge, musarm.
Även andra symtom som t.ex; Kramper, spänningshuvudvärk, förstoppning samt menstruationsproblem kan hjälpas av denna massage.
Koppning är en gammal beprövad behandlingsform.
Med hjälp av sugkoppar bildas ett undertryck i huden spm påverkar bindväven i muskler och underhud. I en bindväv som är förtätad samlas slaggprodukter, genom knoppningen ökar blodgenomströmningen och bidrar till en utrensningsprocess.
Koppningen har många fördelar, här är några.
Ökar cirkulationen i kroppen.
Muskelspänning i rygg, axlar och nacke.
Spänningshuvudvärk.
Motverkar celluliter
Här kombinerar jag massagen med koppor. Ger ett bra resultat vid en tids ömma områden.
Koppning förbättrar cirkulationen vilket bidrar till att minska celluliterna samt ger dig en mjukare och slätare hud.
Den främsta orsaken till celluliter är dålig blodcirkulation. När cirkulationen i vävnaden försämras så leder det till att slaggprodukter samlas i vävnaden och till slut kan det bilda celluliter. Koppningsmassage utsförs genom att dra kopporna över huden. Det är ett mycket effektivt sätt att öka cirkulation av blod och lymfa i ett område och samtidigt få en mycket behaglig massage väl värd att prova på. Med koppningsmassage kan även hudbristningar läka ut samt förebygga/behandla celluliter. Vid blixtkoppning, då man endast låter kopparna sitta några sekunder innan de flyttas till nya ställen, stimuleras cirkulationen och meridianflödet.
Jobbar kring sättet, lår och mage.

För ett synligt resultat rekommenderas ett behandlingsupplägg på 2 ggr i veckan under 3-4 veckor. Klippkort finns!

MASSAGE

Med skön olja där lätta och behagliga händer ger dig tillåtelse att komma till skön avslappning. Massagen ökar utsöndringen av lugn och ro-hormon i kroppen så att hjärtfrekvensen minskar och välbefinnandet ökar. En mjuk form av behandling med en lugnade och behaglig uppvärmd olja.
Här tar du riktigt hand om dig själv. Njuter av den långa behandlingen men finns tid att bearbeta de ömma delarna av ryggen.
Låt kropp och själ komma ner i varv och koppla av. Efter behandling känner du dig skönt avslappnad
Låt kropp och själ komma ner i varv och koppla av. Efter en timmes behandling känner du dig skönt avslappnad
Inriktad behandling för rygg. En djupgående och effektiv massage för en trött och ömmande rygg. Rekommendation är att gå några tillfällen i följd där muskler bearbetas och ger en betydlig lättnad i musklerna
En behandling där stela och ömma muskler behandlas med djupare massage och pressur. Rekommenderas att upprepa 2-3 tillfällen för ett bättre resultat.
Får igång cirkulationen i rygg och nacke. Släpper på lätta spänningar. Vid djupare behandling rekommenderas fler tillfällen.
Massagen ges från övre delen av ryggen, upp i nacken in i skalpen och vidare till ansikte. En behandling som på kort tid ger dig möjlighet att riktigt komma ner i varv. Till fördel vid spänningshuvudvärk.

TILLÄGGS BEHANDLINGAR

Chakra balansering innebär en balansering av kroppens 7 olika stora chakra. Att gå igenom svåra saker i livet utan att bearbeta händelserna kan leda till en blockering i ett chackra. Med pendel känner jag in obalanser i de olika chakra där jag firgör blockeringar för att sedan stärka upp området.
Dagens änglakort
Du får upp till 3 st änglakort. Ställ en specifik fråga eller få råd för dagen.
En blandning av bindvävsmassage, lymfdränage och akupressur där olika behandlingar frigör ansiktets olika delar. Löser upp spända linjer och små muskler får möjlighet att slappna av.
Effektivt bl.a mot huvudvärk, trötta ögon, ömmande käkar och tillåter hela kroppen att slappna av. Din hud får en fin lyster.

Varje behandling bokas på 75 min varav 60 min är effektiv massagetid. En kur består av fyra behandlingstillfällen, där alla är olika.
För mer frågor tvivla inte att ringa :)

KLIPPKORT

Se beskrivning under cellulitbehandling.
4 ggr

AnnCharlotts Massage

Välkommen in, på baksidan av stora huset tar jag emot dig!


Varmt Välkommen!

Telefon 070-250 95 10
Webbsida
E-post
Öppettider Tillgängliga tider finns på min bokadirektsida. Men kan även göras vid en överenskommelse.
Adress
Knekt vägen 31
17675 Järfälla
Stäket