1. Hem
  2. Zonterapi/Reflexologi var

Annettes Zonbalans

Inte tillräckligt med recensioner än
Zonterapi är en holistisk terapi som syftar till att behandla hela kroppen. Med en speciell teknik masseras reflexzoner på och under fötterna. Dessa reflexzoner står i förbindelse med varje liten del av kroppen genom det komplexa kommunikationsnät som blod-, lymf- och nervsystemet är. Genom att massera och stimulera reflexzonerna kan man upptäcka obalanser i kroppen. De visar sig genom att det finns en ömhet i den specifika zonen. Eftersom kroppen alltid strävar efter en inre balans sätts kroppens självläkningsförmåga igång. Zonterapi är en av de äldsta kända terapierna och har används i olika delar av världen bland annat i Kina och Egypten. Den äldsta dokumentationen är ett bildtecken från en Egyptisk läkargrav daterat till ca. 2500 f.Kr. Man vet också att zonterapi har praktiserats av Nordamerikas indianer i många generationer.
9835

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

utövare

noImage
Annette Håkansson

Betyg och recensioner

Inte tillräckligt med recensioner än

Om företaget

Jag är Diplomerad Zonterapeut och erbjuder behandling som syftar till att hitta obalanser i kroppen. Du kanske känner dig trött, har ont eller mår dåligt och vill förbättra din hälsa? Zonterapi kan vara ett steg i rätt riktning eftersom behandlingen sätter igång kroppens självläkningsförmåga. Jag erbjuder även Strykningsterapi, Öronakupunktur och Ortobionomi som ett komplement till Zonterapin. Om du inte hittar någon tid som passar kan du ringa eller maila så ordnar vi det. Är det något du undrar över slå gärna en signal så berättar jag mer. Välkommen!
Medlem i Kroppsterapeuternas YrkesförbundMedlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Detaljer och kontakt
  • I nuläget finns det inga öppettider. Vill du prova på Zonterapi så finns jag i Hälsoparken på Östersjöfestivalen i Karlshamn den 21-23/7 och på Byafesten i Bräkne -Hoby den 27/7.
  • 070-51998 XXVisa nummer