Annies Kropp & Själ

Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
betyg5.0 Fantastiskt bra(46 betyg)
Östra Köpmansgatan 9, 371 32, Karlskrona
Varmt välkommen till Annies Kropp & Själ i Energikällan Adressen är Ö Köpmansgatan 9 och ingången är runt hörnet på Guldsmedsgränd i Karlskrona. Om du inte hittar en tid hos mig som passar dig, kan jag rekommendera dig att också titta i Havsfruns kalender. Kristina som driver detta företag finns också i Energikällan. Just nu finns det inga tider utlagda på Aspö. Vänligen kontakta mig via sms om du önskar boka tid där. Varmt välkommen Anette på Annies Kropp & Själ GDPR hos mig Som du säkert känner till ska varje företag, myndighet och organisation redovisa vilka typer av personuppgifter som de har lagrade, användningsområde samt hur länge man sparar uppgifterna. Jag har en förteckning över vilka typer av personuppgifter som finns i mitt företag och hur jag använder dessa uppgifter. Här nedan berättar jag kort vad detta innebär för dig som bokar tid hos mig. I samband med att du bokar tid hos mig ingår vi ett avtal och du lämnar då också ett antal personuppgifter till mig. Jag tar endast in precis så mycket personuppgifter som jag behöver för att utföra min tjänst till dig. Personuppgifter som sparas i mitt företag är: namn, adress, mailadress och mobilnummer. Dessa uppgifter finns i mitt ekonomisystem, i bokningssystemet, i min kalenderbokning, samt i det mail som automatgenereras från bokningssystemet. Dessa uppgifter behöver jag för att kunna fakturera, för att kunna upprätthålla bokförings- och kassalag, samt för att kunna hålla koll på tidsbokningarna. Det automatgenererade mailet samt kalenderbokningen raderar jag senast en vecka efter det att du besökt mig. Uppgifterna som finns i ekonomisystemet utgör underlag till min bokföring och måste, enligt bokföringslagen, sparas i sju år. I kundregistret i ekonomisystemet registrerar jag också en journalanteckning. Detta för att kunna utföra min tjänst som medicinsk massageterapeut på bästa sätt. Journalanteckningen sparas max ett år. Informationen som finns i Boka Direkt, har du oftast lagt in själv. Här behöver du därför själv ta ställning till om du vill ha informationen kvar eller inte och därefter aktivt logga in dig och radera dina personuppgifter. Behöver du hjälp med att radera dina personuppgifter i Boka Direkt, är du varmt välkommen att höra av dig till mig, så hjälper jag dig med detta. Varma hälsningar från Anette Annies Kropp & Själ

Boka tjänst

Karlskrona

  • Massageterapeutisk behandling 45 min (Karlskrona)45 minuter, 600 kr · Mer info
    Boka
  • Massageterapeutisk behandling 60 min (Karlskrona)60 minuter, 700 kr · Mer info
    Boka
  • Lugn och avslappnande helkroppsmassage 60 min (Karlskrona)60 minuter, 700 kr · Mer info
    Boka

Presentkort

Köp presentkort

Valfritt belopp

utövare

noImage
Anette Lirsjö
(46 betyg)
Medicinsk MassageterapeutPresentkort

Betyg och recensioner

5.0Fantastiskt bra
46 betyg
Med en kombination av varmt omtanke och stor professionalism genomför Anette en medicinsk massage som känns ända in i själen. Jag ger Anette högsta betyg.
Bästa massören i Karlskrona!
Man känner sig väldigt väl omhändertagen! Fick verkligen personlig hjälp! Kroppen känns så bra efter besöket!
Det var mycket bra, och skönt. Trevlig i kontakten.

Om företaget

Varmt välkommen att boka tid hos mig på Annies Kropp & Själ. Jag som driver företaget heter Anette Lirsjö och jag arbetar med Svensk Klassisk Massage, energimassage och Kinesologitejpning. Jag är certifierad Massör och diplomerad Medicinsk Massageterapeut. Jag finns på Energikällan i hörnet Ö Köpmansgatan 9 och Guldsmedsgränd. Vid bokning av tid på Aspö, kontakt mig via sms.

Bilder