Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna
Tyvärr har vi inga bokningsbara tider online just nu, men kontakta oss gärna angående bokning.
Medlem i Fysioterapeuterna

AnnRehab

Välkommen till
AnnRehab Pilates!

Betalning via Swish, mobil 070-527 42 49


AnnRehab Pilates

Jag är leg sjukgymnast, examen 1990, Karolinska Institutet och arbetar företrädesvis med smärtpatienter.
Min sjukgymnastpraktik finns på Telge Rehab, www.telgerehab.se
Sedan 2010 är jag cert. STOTT Pilates Rehab instruktör i matta och reformer. Är även ryttare och hästägare och har ett stort intresse för ryttarens och hästens samspel, både från marken och i ridningen.

RYTTARE OCH HÄST
För att uppnå ett bra samspel med din häst är det viktigt att du själv är i balans, har en bra bålstabilitet och smidighet i kroppen. Pilates är en effektiv träningsmetod för att nå dit du vill.

PILATES
Pilates är en "body-mind" träning som fokuserar på styrka, bålstabilitet (core), muskelkontroll, neutral hållning, kroppsmedvetenhet (awareness), välbefinnande och andningsteknik. Denna träningsform skapades av Joseph Pilates (1880-1967) under 1920-talet i USA. Joseph Pilates utvecklade och förfinade sin teknik genom åren och kom att kalla den för "Contrology". Pilates filosofi var att med medvetandet/tanken fokusera på att kontrollera sina muskler.
STOTT Pilates är utvecklad i Kanada och är en modern form av Joseph Pilates träningsmetod med stort fokus på en neutral hållning och bålstabilitet för att minimera belastningen på kroppen. Alla övningar kan anpassas individuellt för varje utövare.

TRÄNING FÖR RYTTARE
Pilates individuell - du vill komma igång med ett effektivt träningsprogram eller få nya infallsvinklar och inspiration i din träning och i din ridning. Bokas enligt överenskommelse.

Pilates rehab - för dig som behöver rehabilitering efter skada och behöver komma igång med en lugn och individuellt anpassad träning utifrån dina möjligheter tillsammans med din häst.
Bokas enligt överenskommelse.
Välkommen!

Telefon 070-527 42 49
E-post
Adress
Beckasinvägen 18
152 54 Södertälje