Anns Hälsohus Limhamn - Fotbehandlingar och produkter med hjärta och kompetens

betyg4.6 Fantastiskt bra(351 betyg)
Västanväg 63A, 216 15, Malmö
VÄLKOMMEN TILL ANNS HÄLSOHUS (TIDIGARE ANNS FOTVÅRD). Anns Hälsohus på Västanväg 63 A i Limhamn erbjuder Medicinsk fotvård, fot- och underbensmassage samt fotgymnastik. I butiken finner du ett brett sortiment av fotvänliga produkter samt en kollektion av spännande och unika konsthantverk. Ombonad och trivsam miljö - en servicenivå utöver det vanliga. Under dessa Corona-tider ber vi Dig försöka komma Så punktligt som möjligt till Din behandling, detta för att undvika att vistas fler än nödvändigt samtidigt i lokalen. Om Du inte hittar en tid som passar Dig eller har andra frågor är Du välkommen att kontakta oss på telefon 0708-920 842 eller via mail ann.v.backlund@gmail.com Önskar du nagellackning i samband med behandling vänligen meddela detta vid behandlingens inledning. För nagellackning tillkommer en kostnad på 35 kr om du har med dig eget lack och tåspridare. På kliniken kan du köpa tåspridare samt säsongens nya lacker från Mavala. Om du köper ett lack bjuder vi på själva lackningen. Vi erbjuder Nöjd-kund garanti vilket innebär att om Du fortfarande upplever besvär efter behandlingen bör Du kontakta oss inom 2 veckor för att få problemet åtgärdat utan extra kostnad. Vi tar inte emot remisser och utför inte hembesök. Välkommen med din bokning! Avbokningspolicy Avbokning bör ske senast 24 timmar innan utsatt tid annars blir vi tyvärr tvungna att debitera full avgift.

Boka tjänst

Medicinsk Massage

 • Fotmassage30 minuter, 400 kr · Mer info
  Boka
 • Underbens- och fotmassage60 minuter, 650 kr · Mer info
  Boka

Medicinsk Fotvård

 • Reguljär medicinsk fotvård60 minuter, 575 kr · Mer info
  Boka
 • Omfattande medicinsk fotvård90 minuter, 775 kr · Mer info
  Boka
 • Delbehandling30 minuter, 400 kr · Mer info
  Boka

Personal

noImage
Tanja
(131 betyg)
Dipl. medicinsk fotterapeut, undersköterska
Presentkort
noImage
Ann
(221 betyg)
Senior medicinsk fotterapeut
Presentkort

Betyg och recensioner

4.6Fantastiskt bra
351 betyg
till Tanja
Kunnig och serviceminded!
till Ann
Fantastisk! Som alltid hos Ann. Mycket kompetent och trevlig. Känner mig alltid väl mottagen och går på moln därifrån. Tack Ann.
till Ann
Man går alltid 100% nöjd hem från Anne. Allt som ska bort från fötterna är borta, och inget mer(finns ju dem som går på för hårt). Skön massage som avslut också. Ann är dessutom behaglig och följsam och känner av om man vill prata eller bara vara tyst! Kan varmt rekommendera dig med mer eller mindre besvärliga fötter!
till Tanja
Noggrant & proffsigt!

Om företaget

År 2014 startade Ann Backlund sin medicinska fotvård i ett hörn i en tom lokal på Västanväg i Limhamn. Sedan dess har mycket hunnit hända. Efter en omfattande renovering tog Ann över lokalen år 2016 och har målmedvetet byggt upp sin fotvårdsverksamhet till något utöver det vanliga. Ambitionen att alltid leverera det lilla extra - med hjärta och kompetens - uppskattades snabbt av Limhamnsborna och verksamheten har idag över 5000 nöjda kunder som kommer ifrån hela Skåne. Du hittar oss på Västanväg 63, vägg i vägg med Pizzerian. Gott om parkering på gatan utanför, zonkod 420. Buss nr 4 och 34 stannar utanför, hållplats Västanväg.

Bilder