Vad vill du boka?

Välkommen till Bokningssidan!

Från och med augusti 2019 bokar du tid på nya bokningssidan som finns på arbor.kaddio.com.

Där loggar du in med mobilt bank-id och kan även skriva meddelanden som då är säkra, till skillnad från e-post och sms. 

Välkommen dit! 
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Privat psykoterapi

Här bokar du tid som vill få psykologisk rådgivning, eller vill börja i behandling hos mig.
Rådgivning och bedömningssamtal syftar båda till att hitta bra vägar framåt i den situation du söker råd i. Du kan boka enstaka rådgivande samtal för att hantera en svår situation, exempelvis i din roll som chef, förälder eller närstående, eller rådgivning i hur du ska förhålla dig inför val i privat- eller yrkeslivet, eller i svåra situationer i livet. Du kan också boka ett bedömningssamtal för att få hjälp med en bedömning av problem du själv upplever, när du funderar på att påbörja en behandling. Efter vårt första samtal ska du ha fått en första förståelse för hur dina problem uppkommit och vidmakthålls, och vilka steg du kan ta på kort och på längre sikt för att få till en förändring. Vi bestämmer också om du ska börja i behandling hos mig, eller om det är någon annan typ av insats som är rätt för dig. Jag hjälper dig då med att bli slussad vidare till rätt ställe.
Här bokar du som är privat klient tid
Här bokar du som vill att vi genomför sessionen över telefon. Jag ringer upp dig på det nummer du anger i bokningen när sessionen startar.
Samtalsterapi för par

Försäkringsbolag

Här bokar du som fått remiss från ditt försäkringsbolag

Personalstöd

Här bokar du som fått din behandling betald av arbetsgivaren, och därför vill ha faktura.
Här bokar du som fått remiss genom Företagshälsan
Här bokar du tid som genomgår utredning genom ALNA
Här bokar du tid som går i behandling genom ALNA

Läkarhusets patienter

Här bokar du tid om du går i behandling efter remiss från Läkarhuset.

Arbor Psykologi Ulrika Hiscoke leg psykolog (KBT)

Välkommen till Arbor psykologi. Här jobbar leg psykolog Ulrika Hiscoke, framför allt med kbt-behandling, men även med utredning och handledning.

Här kan du boka tid i lugn och ro. Du kan också boka av och boka om din tid.

Du som redan är klient hos mig bokar in tid enligt den planering vi gjort upp tillsammans. Du som är patient hos Läkarhuset kan boka här enligt överenskommelse, och en bokad tid i taget. Om vi avslutat vår kontakt behöver du kontakta mig på e-post innan du bokar ny tid.

Du som är ny klient, och vill börja i behandling eller boka en kortare rådgivning bokar tid för rådgivnings- och bedömningssamtal, som är 30 minuter på telefon. Jag ringer upp dig på det nummer du anger i bokningen.

Vårt samtal ska leda fram till att du får en bättre förståelse för dina problem, samt förslag på vägar framåt, både på kort sikt och på längre.

Rådgivning och bedömningssamtal kan du boka vare sig det handlar om ditt eget mående eller om stöd i att hantera en svår yttre situation, exempelvis i din roll som chef, förälder eller närstående, eller för rådgivning i hur du ska förhålla dig inför val eller i svåra situationer i livet.

Efter vårt samtal ska du ha fått en första förståelse för hur dina problem uppkommit och vidmakthålls, och vilka steg du kan ta på kort och på längre sikt för att få till en förändring. Vi bestämmer också om du ska börja i behandling hos mig, eller om det är någon annan typ av insats som är rätt för dig. Jag hjälper dig då med att bli slussad vidare till rätt ställe.

Mer information om KBT (kognitiv beteendeterapi), behandling, utredning och handledning, samt all praktisk information hittar du på hemsidan www.arborpsykologi.se.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Online & Hoppets Torg 5
553 21 Jönköping
Mottagning mitt i centrala Jönköping, online och över telefon
Öppna i Google Maps 🗗