Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Ansiktsbehandlingar

Infuzion
30 min 2.500,00 kr Mer info
Infuzion System är en helt ny nålfri behandlingsmetod där hyaluronsyra förs ner djupt i huden med hjälp av ström och en patenterad roller.
Microneedling /dermapen orsakar en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar. Som en naturlig reaktion vill kroppen reparera skadan. Den verkar mot rynkor, ärr, hudbristningar och celluliter och förbättrar märkbart hudens ton och textur.
Tillväxtfaktorer frigörs och huden börjar producera nytt kollagen. Det bildas även nya kapillärer i huden. Resultatet blir en föryngring av huden samt en förbättring av hudens struktur och kondition.
Hydrapeel Plus är ett nytt koncept för en ren och strålande hud. Behandlingen är till både för män och kvinnor.
Hydropeeling peelar försiktigt ditt ansikte samtidigt som den stramar åt huden, reducerar rynkor, reducerar pigmentfläckar, ärr, samt rensar porerna och tillför vitaminer till huden.
Resultatet är minskade porstorlek, minskade linjer, minskad hudpigmentering, förbättrad struktur, fastare hud och ökad hydrering.

Botox

Fillers

Fillers 1ml
30 min 3.000,00 kr

Konsultation

Hudföryngring

Laserbehandling för djupa linjer och rynkor, solskadad hud, reducera porer, hudbristningar, acneärr och andra ärr på kropp eller ansiktet.

Plasmabehandling

Ett revolutionerande ansiktslyftnings metod som inte kräver någon operation.

Den stramar och lyfter huden med omedelbara resultat.
Plasmaljus är en icke-kirurgisk icke-invasiv behandling som krymper överflödig hud, påsar och rynkor.

Tatuering-borttagning

Hudåtstramning

Behandling är FDA-godkända för att lyfta huden i ansiktet, halsen och på kroppen. Hifu behandling är en av de mest populära och utvecklade metoder som finns i nuläget. Vanliga behandlingsområden är:
• Ögonbryn
• Panna
• Kinder
• Hals (”kalkonhals”)
• Mage
• Lår

arjasBeauty

På vår skönhetsklinik i Täby utför vi fillers, botoxbehandlingar samt behandlingar med högteknologiska apparater från de mest kända tillverkarna i världen, för att du ska få en förstklassig behandling som håller högsta standard.

De behandlingar som utförs med våra lasermaskiner är bland annat cellulit- och slimmingsbehandlingar, hudföryngring, fettreducering, borttagning av tatueringar och födelsemärken, permanent hårborttagning samt borttagning av sol- och pigmentfläckar.

Vi utför även ansiktsbehandlingar med kända produkter som Babor och Murad utan kirurgiska ingrepp och nålar. Dessutom slipper slipper du utdragen återhämtningstid och smärta – med enastående resultat!

Filler- och botoxbehandlingar utförs av legitimerad sjukvårdspersonal med lång erfarenhet. Vi arbetar enbart med högkvalitativa produkter och märken från välkända leverantörer.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Måndag-Fredag 8-20
Lördag 10-16
Söndag- Stängd
Adress
Ellakrogsvägen 1
187 33 Täby
Täby
Öppna i Google Maps 🗗