Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Erbjudande

Vi pratar om vad just du behöver hjälp med. Stela muskler? Huvudvärk? Svårt att sova? Mycket stress, både inre och yttre? Värk?

Ansiktsbehandlingar

Ta hand om din hud med de underbara Pevoniaprodukterna speciellt utformade för män.
Behandlingen som ger direkt glöd och askungeeffekt. I Hydra glow behandlingen kombineras en mild lactosyra med fuktgivande och uppstramande produkter. Det är en optimal behandling att göra på någon som skall gifta sig, gå på ett bröllop eller annan tillställning eller kanske bara vill
känna sig lite extra fin.
Behandlingen anpassas efter kundens behov men innehåller alltid rengöring, peeling, hudanalys, extra lång massage.
En kraftfull C-vitaminbehandling för att stärka huden och ge en härlig lyster. Innehåller rengöring, peeling, massage, en kraftfull C-vitaminmask, plockning av bryn.
Behandlingen anpassas efter kundens behov men innehåller alltid rengöring, peeling, hudanalys, balansering av hud, massage, mask och plockning av ögonbryn.
En specialmask för ögonpartiet som lindrar och dränerar svullnad runt ögonen.
Fuktighetsgivande, ökad läppvolym, fyller ut smårynker och linjer, reducerar rynkor.
Länge har man forskat på A-vitamin (retinol, retinolsyra) och dess föryngrande och läkande egenskaper på huden. Pevonia har lyckats paketera A-vitaminet i en microkapsel som gör att det inte oxiderar och får en mycket längre behandlande verkan i huden. Det här är behandlingen för dig som vill se direkta resultat efter en behandling. Vill du så kan den också utföras som kur på 3 behandlingar. Passar dig som har en hud som börjat åldras, har stora porer, grov struktur och pigmentfläckar. Behandlingen har en sammandragande effekt på stora porer, jämnar ut strukturen och raderar pigmenteringar.
kom två st och få en härlig ansiktsbehandling eller massage + fotbad + smoothie. Medan du ligger och får en härlig behandling får din vän sitta i varmt fotbad och smutta på en smoothie, sen byter ni plats.
350 kr/pers
Hela du 90 min 990 kr En härlig behandling av hela dig. Du börjar med Helande massage, en varm, balanserande massage med stärkande aromaolja, mycket långsamma och värmande rörelser med aktiverande tryck på akupunturpunkter för att få kroppen att slappna av och öka blodcirkulationen. Och avslutar med en Ametist ansiktsbehandling.
Är du osäker på hur du ska ta hand om din hy på bästa sätt? Vilka produkter passar just din hudtyp bäst och hur ska du sköta huden? Det här är frågor som du får svar på under den halvtimma vi träffas och vägleder dig i hudvårdsdjungeln.
Pevonias professionella behandling är en gipsmask i kombination med alger och det lugnande och avsvällande RS2 koncentratet.
Gipsmasken har en temperatur reglerande verkan och genom att direkt efter applicering först bli väldigt varm så hjälper den att lösa upp det stagnerar blodet som ligger ytterst i vävnaden och bidrar till de synliga ytliga blodkärlen. Algerna har en utrensande effekt och hjälper till att via lymfsystemet föra bort resterna och därefter vänder temperaturen på masken för att bli kall vilket gör att porerna stänger sig, rodnaden dämpas.
Det här är en unik behandling för den röda irriterade huden. Kan utföras som enstaka behandling men även som en kur på 5 behandlingar.

Behandlingar

cirka 60 min 600 kr

En varm väldoftande olja masseras mjukt över hela kroppen. En mycket avslappnande behandling. Vi väljer tillsammans vilken olja vi ska använda för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.
cirka 30 min

Vi får inte glömma bort våra fötter.. Vi använder dom varje dag så bjud dom på en välgörande kurbehandling.

Vi startar med ett härligt fotbad med aromatiska oljor, en härlig peeling, avslappnande fotmassage, eventuellt filning och avslutas med en skön fotsalva.
cirka 60 min

En varm, balanserande massage med stärkande aromaolja, mycket långsamma och värmande rörelser med aktiverande tryck på akupunturpunkter för att få kroppen att slappna av och öka blodcirkulationen.
En klassisk massage för rygg, nacke, armar, händer, ansikte.
cirka 60 min

Har du ett stillasittande arbete? Ont i ryggen? Spända muskler? Har du ett stressigt liv? Då behöver du massage för att få dina muskler att slappna av igen.

En skön klassisk massage för hela kroppen.
cirka 30 min 300 kr

Har du ett stillasittande arbete? Ont i ryggen? Spända muskler? Har du ett stressigt liv? Då behöver du massage för att få dina muskler att slappna av igen.

En skön klassisk massage för nacke, axlar och rygg.
Pinda Sveda massage är inspirerad av den uråldriga Ayurvediska traditionen. Med hjälp av örtknyten skapar denna massage en reningsterapi som befriar kroppen från känslan av tyngd och stelhet samt hjälper energin att cirkulera fritt i kroppen. Blod- och lymfcirkulationen stimuleras samtidigt som kroppen renas på gifter och slaggprodukter. Örtknyten ger en djupgående massage som verkar avstressande och uppiggande.
cirka 45 min

Traditionell kinesisk massage (TuiNa) är en avslappnande och balanserande massage. Det är en helhetsmassage som berör mycket mer än huden. TuiNa är en dynamisk massage form som aktiverar kroppens akupunktursystem enligt kinesiska principer. TuiNa balanserar Yin och Yang, öppnar upp meridianerna och reglerar Qi och blod cirkulationen.

TuiNa passar om du har ryggvärk, huvudvärk, migrän, trötthet, oro, sömnlöshet mm.

TuiNa utförs med kläder på så ha bekväma kläder på dig (inte jeans).

Coaching, healing, vägledning

Fyll på med härlig helande energi.
Efter en härligt avslappnande och energigivande healingbehandling på 30 min så får du vägledning och budskap från orakelkort/änglakort/tarot i 30 min.
Livscoaching
Ibland behöver vi hjälp med att sortera vår livssituation, våra relationer, jobb och andra viktiga faktorer som påverkar vår balans och vårt välbefinnande. Genom Coaching kan du få hjälp med att själv finna svaren och hitta tillbaka till din kraft och livsglädje.
livscoachingens syfte är att stötta dig att lyfta blicken för att se livet ur nya perspektiv så att du successivt kan minska avståndet mellan där du är och där du önskar vara. livscoachingen ger dig också möjlighet att sortera tankar och känslor så att du kan få insikter som stödjer dig i de önskade förändringarna som du står inför.
I det coachande samtalet står du i fokus och med mitt förhållningssätt och med mina öppna fördjupande frågor får du stöd att hitta svaren till dina utmaningar inom dig samt att du får tillgång till de kreativa lösningar som behövs för att en hållbar förändring ska bli möjlig. Jag stödjer dig att hitta nya mer gynnsamma vägar i livet, såväl i privatlivet som i yrkeslivet.
Målet med coachingen är få till bättre lösningar till dina utmaningar än du själv lyckats med hittills så att du kan få leva det goda liv som du förtjänar.

Om du bokar in 3 tider får du en utan kostnad.
Klanghealing cirka 45 min

Klanghealing är en stillsam men kraftfull behandling där du totalt kan slappna av och resa inåt i dig själv med hjälp av de läkande klangerna och vibrationerna från de Tibetanska Helande Skålarna.
Med hjälp av skålarna kan du uppnå ett tillstånd av djup avslappning, lösa kroppsliga och själsliga blockeringar, varsamt massera och harmonisera varje kroppscell, höja självmedvetandet och kreativiteten, stärka de självläkande krafterna och skapa ny livsglädje!
Tillsammans med healing blir det en kraftfull behandling för både kropp och själ!
Klangmassagen knyter an till de urgamla kunskaperna om klangens helande och läkande verkan, som stimulerar dina egna självläkningskrafter.
Vi tar kontakt med änglarna och får coaching/vägledning med hjälp av deras kärleksfulla energi. Du har alltid en ängel vid din sida, som bara vill att du ska prata med den och be den om hjälp. Annars får den inte göra något. Så prata med änglarna <3

Vaxning

Tänk på att håret måste vara minst 0,5 cm och smörj inte benen samma dag.

Aromakristallen

Välkommen till en liten oas i Tidaholm!
Här kan du komma och bli bortskämd en stund, glömma alla måsten och bara må bra.

Telefon 0734451156
Webbsida
E-post
Öppettider Onsdagar kl 15-18 öppet för försäljning.
Adress
Norra Kungsvägen 11
522 31 Tidaholm