Vad vill du boka?

Välkommen till ask4life! Är du redo och vill göra en förändring för att bearbeta och släppa det som gör att du inte mår så bra i kropp och själ. Bearbetningen och förändringen kan ske genom samtalsterapi, regressionsterapi eller genom din andning. Andningen är en spegling av våra tankar, våra känslor och vår kropp. Genom att lära sig andas medvetet kan du sänka stressnivån i kroppen och få en lugn kropp och ett stilla sinne. Eftersom vi alla är olika utgår jag från det som passar just dig för att du ska komma i kontakt med ditt inre och förändras. 
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna
Tyvärr har vi inga bokningsbara tider online just nu, men kontakta oss gärna angående bokning.

Ask4life

ask4life erbjuder Samtalsterapi, Regressionsterapi och Energiflödesandning för att du ska kunna läkas, utvecklas och må bra.
Till mig kan du komma när du behöver hjälp med att komma vidare i livet. Genom att prata om dina problem lyfter vi dem till ytan för att du ska se dem och acceptera dem. Jag lotsar dig varsamt framåt för att du ska komma i kontakt med dina känslor, din kropp och dina tankar. Detta leder till bearbetning och förändring som gör att du kan leda dig själv bättre och må bättre.
ask4life erbjuder också Medveten Andning för dig som har sömnproblem, en stressad hjärna och kropp som går på högvarv, oro och ångest eller har brist på energi och återhämtning. Att lära sig medveten andning innebär också stora fördelar för dig med astma och allergi, sömnapné, högt blodtryck, smärta och värk i kroppen.
Varmt välkommen! Hälsar Anna Sundkvist Kräutner

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Pilgården 1
652 26 Karlstad
Viken
Öppna i Google Maps 🗗