Vad vill du boka?

Efterfrågan från privatpersoner har varit stor vilket gör att vi från och med 2016 också erbjuder våra tjänster som öppna evenemang, det innebär att både privatpersoner och företag kan boka platser till sin personal eller till sig själva på våra program. Under 2015 har vi expanderat och kan idag stolt presentera vårt förvärv av Anders Pettersson, kostrådgivare, föreläsare, löpcoach och instruktör. Det innebär att vi idag i tillägg till mental träning och coaching erbjuder våra kunder upplägg i fysisk träning till exempel arbetsplatsförlagda löpgrupper,cirkelträning och föreläsningar

Med vårt gedigna kontaktnät av föreläsare, träningsinstruktörer, coacher och erfarenheten vi skaffat oss genom att arbeta med allt ifrån framgångsrika individuella processer till att genomföra program som löpt över flera dagar med föreläsningar, fyspass, workshop´s och mental träning kan vi sy ihop program som passar allt ifrån den lilla arbetsgruppen som vill fokusera på hälsa, träning och friskvård en halvdag, till längre kick-off upplägg som löper över flera dagar.

Genom att tända elden i människors hjärtan, genom att tänja gränserna på vad varje individ tror sig klara, genom att bevisa för sig själv att jag kan om jag vill skapas engagemang, motivation och nya resultat som i sin tur skapar nya övertygelser. Läs gärna mer om vilka öppna tjänster vi erbjuder under rubriken tjänster eller kontakta oss så kommer vi och presenterar hur vi kan assistera just er.

assisCo strävar efter att bli det självklara valet av assisterande Coach till företag och organisationer som ser potentialen i att vårda och utveckla det friska.

-assisCo bygger människor inifrån

Kontaktuppgifter:

Marlene Eriksson 

marlene.eriksson@assisCo.se

Tel 0702-74 80 76

Org Nr: 810830-7102

Adress: Holmagatan 34

692 92 Kumla.

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna
Tyvärr har vi inga bokningsbara tider online just nu, men kontakta oss gärna angående bokning.
Medlem i Skandinaviska Förbundet Komplementärmedicin

assisCo

assisCo erbjuder tjänster till företag och privatpersoner som vill nå bättre resultat genom att utveckla sin viktigast resurs -sig själva eller sin personal. För att lyckas med detta erbjuds program i mental träning och coaching. Vi har också konsulter som hjälper dig med din fysiska träning, just nu erbjuds platser i assisCo löpargrupp i Örebro län.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Holmagatan 34
692 92 Kumla
Örebro
Öppna i Google Maps 🗗