Vad vill du boka?


Från januari 2018 kommer de bokningsbara tiderna bli färre och mestadels hamna på kvällstid. Detta på grund av att jag pluggar på heltid.
Är det tomt på tider så betyder det att jag inte har hunnit lägga ut nya.Jag tar INTE kort. Endast kontant, swish eller på faktura.

Har du ett presentkort som håller på att gå ut men hittar ingen tid? Ring mig så ordnar jag en tid åt dig.

Välkommen att boka tid :)
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Massage

Det här är en mjuk och avkopplande halvkroppsmassage som du får sätta ihop efter dina önskemål. Under behandlingen ligger du på en varm värmedyna. Efter behandlingen får du en kopp varmt kokat vatten eller te efter önskemål för att behålla den varma känslan.
En helkroppsmassage där du får koppla av liggandes på en varm värmedyna och bres om med filt för att behålla värmen efteråt.
Den här massagen är mjuk och avkopplande. Efter behandlingen bjuds du på ett glas kokat varmt vatten eller te efter önskemål.
En mer behandlande och djupare massage som passar dig som har ett specifikt problem. Det vill säga om du har ont i muskulaturen i bland annat armar, huvudet, någon del av rygg eller axlar och ben. Eller som vill ha en kortare genomgång av kroppen.
Min standardbehandling som de flesta väljer. Det här är en mer behandlande och djupare massage. Passar perfekt för dig som har stelhet i muskulaturen som kräver en längre behandling.
En mer behandlande och djupare halvkroppsmassage som du får sätta ihop efter dina önskemål. Den passar dig speciellt som är väldigt stel eller har mycket besvär i olika delar av muskulaturen.

Astrids Massage & Hälsovägledning

Hit kommer du om du önskar att få koppla av en stund och ge dig tid för bara just dig. Hos mig är det din stund från det att du kliver in genom dörren. Här erbjuds du massage och hälsorådgivning som alltid utgår från där du står just idag till dit du vill komma.
Välkommen in!

Telefon 073-0464135
Webbsida
E-post
Öppettider Öppet efter tidsbokning
Adress
Lulevägen 24A
961 42 Boden