Boka Kinesiotape 20 min , 250,00 kr

Kinesiotape påverkar aktiveringen av det neurologiska systemet samt cirkulationssystemet. Tejpningen baseras på en filosofi om att ge full rörelsefrihet samt att tillåta kroppens system att läka biomekaniskt. Kinesotape är ett bra komplement till övriga behandlingar.

Användningsområden: Allmän smärta, stukningar, stöd, löparknä, idrottsskador, ryggproblem, muskelspänning, ischias, huvudvärk, migrän, hälsporre, lymfödem, menstruationsproblem m.m.

https://athleticcare.se
http://www.athleticcaremassage.se

kenn.jpg
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Athletic Care Massageterapi

Athletic Care Massageterapi finns i Frisk och Krys lokaler, Kristinelundsgatan 16, i centrala Göteborg. (Nära Avenyn och med bra parkeringsmöjligheter).

Jag som driver Athletic Care heter Kenneth Wilhelmsen och
är Diplomerad Medicinsk Massageterapeut genom Axelsons GI samt certifierad massör genom Branschrådet Svensk massage.

Jag erbjuder massageterapeutisk behandling av idrottsskador, rygg, nack, och muskelbesvär, Svensk klassisk massage samt medicinsk laserterapi.


Behandlingarna passar dig som har specifika smärtproblem, eller bara vill ha en lugn stund för återhämtning och vila. Behandlingarna är individanpassade efter önskemål och behov.

Företagsmassage kan fås på arbetsplatsen eller på kliniken.

Innehar fullständig patient- och ansvarsförsäkring och är medlem i Kroppsterapeuternas yrkesförbund. Företaget är momsregistrerat och innehar F-skattsedel.

Varmt välkommen på massage i Göteborg!

Obs! Av-/ ombokning kan ske senast 24timmar innan bokad tid!

https://athleticcare.se

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider 8 - 20
Adress
Kristinelundsgatan 16
41137 Göteborg
Göteborg
Öppna i Google Maps 🗗