Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Atlasbehandling

Balansering av eventuella funktionsstörningar i översta nackleden. Inklusive undersökning, mätning och dokumentering samt förberedande behandling med infravärme och djupverkande vibrationsmassage av nacke och muskulatur efter ryggraden. Ett återbesök ingår i priset. Behandlingen tar ca 75 minuter.
Komplett Atlasbehandling inklusive Infravärme och massage för barn 8 t.o.m. 14 år. Normalt erfordras inget uppföljande återbesök. Behandlingen tar mellan 45-60 minuter. Inget återbesök behövs normalt för barn. En kontroll kan dock bokas vid behov.
För klienter som tidigare genomgått behandling hos Atlaskotan men vill ha en extra kontroll av atlaskotans läge i förhållande till skallbasen, behandling med IR-värme, djupverkande vibrationsmassage samt vid behov ny balansering av nackleden, där huvudet vilar mot atlaskotan. (Om ingen funktionsstörning av själva nackleden föreligger görs ingen balansering av själva nackleden, och du betalar endast för djupverkande vibrationsmassage). Behandlingen tar ca 60 minuter.
Uppföljning med IR-värme, djupverkande vibrationsmassage samt kontroll av balansen i nackleden. Vid behov ny balansering. Detta återbesök ingår i den ursprungliga Atlasbehandlingen. Behandlingen tar ca 45-60 minuter.

Övriga behandlingar

Denna behandling är i första hand till för dig som redan genomgått en atlasbehandling.

För att om möjligt underlätta och ytterligare stödja självläkningsprocessen kan man, som ett komplement till vår Atlasbehandling, komma på ytterligare djupverkande vibrationsmassage av muskulaturen i rygg och nacke.

Behandlingen inleds med kort uppvärmning av musklerna med hjälp av infravärme. Sedan masserar vi dig med våra Atlantovibbar som kontinuerligt arbetar med olika frekvenscykler vilket möjliggör en mycket effektiv avslappning av musklerna längs ryggen och nacken.

Behandlingen tar ca 45-60 minuter.

Undersökningar

Vid denna undersökning känner vi på nackens muskulatur (palperar) samt kontrollerar rörelseförmågan i nacken för att bedöma om det finns en funktionsstörning i översta nackleden där huvudet vilar på atlaskotan.

Som komplement mäts och dokumenteras möjliga effekter av funktionsstörningarna i form av snedbelastningar som kan orsaka olika muskulära spänningstillstånd. Dokumenteringen sker med hjälp av precisionsfotografering samt mätning av belastningen på respektive kroppshalva.

Atlasterapeuten förklarar sedan resultatet av undersökningen och berättar om hur en eventuell behandling går till. Du har även möjlighet att ställa frågor.

Efter detta kan du lättare besluta om du vill boka en tid för en "Atlasbehandling".

Undersökningen är helt utan förpliktelser och just nu gratis.

Atlaskotan Karlstad

Fr.o.m. den 1/2-2017 finns vi på Våxnäsgatan 9 i Karlstad tillsammans med Carlstad Alternativ Medicin (CAM).

Vi balanserar den översta nackkotan, atlaskotan, med hjälp av den innovativa ATLANTOtec® metoden.

För dem som redan genomgått en Atlasbehandling finns möjlighet att boka tjänsten Djupverkande Vibrationsmassage. Vi anpassar då behandlingen efter dina behov.

Telefon 054-18 87 88
Webbsida
E-post
Öppettider Måndag tom fredag
08:00 till 18:00
Adress
Våxnäsgatan 9
653 40 Karlstad
Öppna i Google Maps 🗗