Vad vill du boka?

Här kan du själv boka tid för webbkonsultation. Webbkonsultation innebär att du får prata med en audionom och får möjlighet att ställa frågor, ta reda på vilka förutsättningar du har och reda ut vad som kan förbättras. Webbkonsultationen är ett så kallat webbmöte eller videomöte - du kommer med hjälp av dator eller smartphone se och höra din audionom. Du kan alltså få rådgivning var du än befinner dig.

Här kan du även boka våra olika typer av tjänster såsom hörseltest (audiogram), utprovning av hörapparat och hörhjälpmedel, arbetshjälpmedel och formgjutna hörselskydd.

Om du så önskar kan du också ringa oss för att boka tid eller för att få allmän information. Kontakta då mottagningen direkt på telefonnummer 073-595 29 89 eller maila till jonas.torne@earstore.se

Hos oss kan du betala med kort eller genom delbetalning via Klarna.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Hörseltest

Om du misstänker att du har nedsatt hörsel erbjuder vi en audionomkonsultation med hörseltest. Vi går igenom hörseltestet och diskuterar om det finns situationer där du önskar höra bättre. Leder detta till att du vill prova hörhjälpmedel så hittar vi produkter och lösningar för dig. Vårt hörseltest och konsultation kostar 500 kr.

Beskriv gärna i fältet noteringar vilken typ av problem som du upplever.

Konsultation

Du träffar din audionom på nätet via ett webbmöte där ni diskuterar dina behov. Detta kan du göra hemifrån eller från jobbet allt du behöver är en smartphone eller en dator. Du är även välkommen att ha med anhöriga.

Om det är svårt för dig att höra via din smartphone eller dator så behöver du inte oroa dig - vad audionomen säger textas i realtid.

Du använder webblänken som du får i SMS och/eller mejl för att koppla upp dig till webbmötet.

Hjälpmedel

Om du idag är verksam i arbetslivet och har nedsatt hörsel så kan vi erbjuda dig att träffa en legitimerad audionom för att gå igenom din arbetssituation. Vi reder ut vilka möjligheter det finns för att förbättra din delaktighet och hörbarhet på din arbetsplats och i dina yrkesuppgifter.
Exempel på detta vara vara att göra det lättare att höra på möten och i telefonsamtal.

Vi hjälper också till med en ansökan av heltäckande finansiering för de hjälpmedel som kan vara aktuella.

Besöket är kostnadsfritt.
Om du upplever nedsatt hörsel och är intresserad av att prova hörapparater så får du träffa en av våra legitimerade audionomer. Vi gör hörselprov och går igenom dina upplevda problem för att se vilken typ av produkt och lösning som passar dig. Du har sedan en månads fri provtid för att säkerställa att det fungerar som det är tänkt.

Vi är leverantörsoberoende och ser till att erbjuda den modell och anpassning som passar just dig bäst!

Om du ofta har vax eller vaxproppar i öronen rekommenderar vi att detta åtgärdas innan besöket.

Besöket är kostnadsfritt.

Hörselskydd

Vi säljer många olika typer av individuellt tillverkade hörselskydd. Fördelen med dessa är att du får ett hörselskydd som är tillverkat efter just dina öron
och behov. Vid besöket finns möjlighet att rådgöra med audionom om bästa val för dig.
Inför besöket rekommenderar vi att du tar bort eventuellt vax då detta kan förhindra avtryckstagning. Vid avtryckstagningen sprutas silikon in i hörselgången, och då den stelnat efter några minuter har vi en avgjutning av din hörselgång. Avtrycken skickas för tillverkning och de färdiga hörselskydden skickas direkt hem till dig. Tillverkningstid beräknas till ca 15 arbetsdagar.

Exempel på olika typer av individuella hörselskydd:

– Hörselskydd med filter (2 495 kr till 2 800 kr)
Lämplig för dig som vistas i stökiga och bullriga ljudmiljöer men som har behov av att kunna kommunicera. Passar utmärkt för dig som t.ex. är musiker, jobbar i förskola eller på restauranger, är ljudöverkänslighet, för konserten, mc-åkning mm.

– Simproppar (2 095 kr till 2 495 kr)
Skydda öronen från att få in vatten när du duschar, badar eller utför någon annan vattenaktivitet.

– Sovproppar (2 095 kr till 2 495 kr)
För bättre komfort vid sömn. Hörselskydden är framtagna för att dämpa ljud som stör vid vila men du kan ändå höra väckarklockan.

– Jägarhörselskydd (6 900 kr)
Dessa är aktiva hörselskydd för dig som jagar och som tycker att det är besvärligt eller varmt med kåpor.

– Industrihörselskydd (5 500 kr)
Aktiva hörselskydd för dig som vistas i bullriga arbetsmiljöer.

Audionom Online

earstore klinik är en hörselklinik där du kan få hjälp med bland annat hörseltest (audiogram), hörapparater och olika typer av andra hjälpmedel för att höra bättre. Vi hjälper dig också skydda din hörsel på bästa tänkbara sätt med ett brett urval inom formgjutna hörselskydd.

earstore är en del av AB Transistor Sweden som är verksamma inom hörselområdet sedan 1953.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Vardagar 8-17
Adress