AudioNova Nynäshamn

betyg4.6 Fantastiskt bra(52 betyg)
Telivägen 8, 149 41, Nynäshamn
För att boka på Kungsholmen klicka här: http://audionovakungsholmen.bokadirekt.se För att boka i Norrtälje klicka här: http://audionovanorrtalje.bokadirekt.se För att boka i Södertälje klicka här: http://audionovasodertalje.bokadirekt.se

Boka tjänst

Hörseltest

  • Hörseltest / Behovsbedömning60 minuter, 100 kr · Mer info
    Boka

Utövare

noImage
Sofia Ljungkvist
(19 betyg)
Leg. audionom
noImage
Veronika Marinkovic
(11 betyg)
Leg. Audionom
noImage
Ayse Celeplileg. Audionom
Presentkort
noImage
Emma Hermansson
(22 betyg)
Leg. audionom

Betyg och recensioner

4.6Fantastiskt bra
52 betyg
till Emma Hermansson
Vänligt bemötande och bra information om nya produkter!
till Emma Hermansson
Väldigt kunnig, tillmötesgående och tålmodig vid mitt första besök, som blev lite extra långt. Ser med tillförsikt fram emot att få prova hörapparaterna och hoppas att vi har hittat en lösning som passar mig.
till Emma Hermansson
Kunnig personal
till Emma Hermansson
Mycket trevligt bemötande

Om företaget

Hörbart har bytt namn. Vi har blivit en del av kedjan AudioNova, som har 32 mottagningar i Sverige. För dig som kund kommer ingen förändring att ske. Du möter fortfarande samma professionella audionomer på mottagningarna och samma höga kvalitet på tjänster och produkter. Det är helt enkelt bara vår förpackning som ser lite annorlunda ut - med AudioNovas logotyp och gröna färg. AudioNova är en hörselmottagning. Vi arbetar enligt Landstingets krav och riktlinjer. Du som är bosatt i Stockholms län kan ta del av den finansiering och de subventioner som Landstinget erbjuder. Vårt mål är att förbättra våra kunders livskvalitet med hjälp av hörselförbättrande åtgärder utan långa väntetider och remisskrav. Vi arbetar för ett hörbart samtal och en hörbar arbetsmiljö! På AudioNova har alla det gemensamt att vi drivs av ett genuint intresse för hörsel, vi avsätter mycket tid och kraft till att söka nya lösningar. Det roligaste som finns är när det kommer ny teknik som kan göra livet lättare för våra kunder. Vi erbjuder hörseltest, utförliga hörselutredningar och hörapparatutprovningar, anpassar arbetshjälpmedel och hjälper till med ansökan om finansiering via exempelvis Försäkringskassan. Hos AudioNova kan du prova ut individuella hörselskydd såsom musikerproppar och jägarskydd. Här finns även specialkompetens inom hemhjälpmedel för TV och telefon. Läs mer om vad vi kan hjälpa till med under fliken våra tjänster. Välkommen till vår mottagning på Telivägen 8, plan 4 (Sjötelegrafen). Parkering finns precis utanför. Ca 15 minuters promenad från centrum, närmaste busshållplats är Industrivägen.

Bilder