AudioNova Södertälje

betyg4.5 Mycket bra(24 betyg)
Storgatan 17, 151 72, Södertälje
För att boka på Kungsholmen klicka här: http://audionovakungsholmen.bokadirekt.se För att boka i Nynäshamn klicka här: http://audionovanynashamn.bokadirekt.se För att boka i Norrtälje klicka här: http://audionovanorrtalje.bokadirekt.se

Boka tjänst

Hörseltest

  • Hörseltest / Behovsbedömning60 minuter, 100 kr · Mer info
    Boka

Personal

noImage
Rami Kudoori
(20 betyg)
Leg audionom
noImage
Jenny NordmarkLeg. Audionom

Betyg och recensioner

4.5Mycket bra
24 betyg
till Jenny Nordmark
Trevligt bemötande och bra information och rådgivning vad jag skulle välja för hörapparat. Ser framemot nästa besök. Tack.
till Jenny Nordmark
Proffsig, vänlig, tydlig och mycket säker, trygg och duktig Audinom🎉👌
till Rami Kudoori
Mycket trevlig och kunnig. Blev väldigt bra bemött.
till Rami Kudoori
Mycket bra

Om företaget

Hörbart har bytt namn. Vi har blivit en del av kedjan AudioNova, som har 32 mottagningar i Sverige. För dig som kund kommer ingen förändring att ske. Du möter fortfarande samma professionella audionomer på mottagningarna och samma höga kvalitet på tjänster och produkter. Det är helt enkelt bara vår förpackning som ser lite annorlunda ut - med AudioNovas logotyp och gröna färg. AudioNova Södertälje är en auktoriserad hörselmottagning. Att AudioNova är en auktoriserad hörselmottagning innebär att vi arbetar enligt Landstingets krav och riktlinjer och att du som bosatt i Stockholms Län kan ta del av den finansiering och de subventioner som Landstinget erbjuder. Vårt mål är att förbättra våra kunders livskvalitet med hjälp av hörselförbättrande åtgärder utan långa väntetider och remisskrav. Vi arbetar för ett hörbart samtal och en hörbar arbetsmiljö! På AudioNova Stockholm har alla det gemensamt att vi drivs av ett genuint intresse för hörsel, vi avsätter mycket tid och kraft till att söka nya lösningar. Det roligaste som finns är när det kommer ny teknik som kan göra livet lättare för våra kunder. Vi erbjuder hörseltest, utförliga hörselutredningar och hörapparatutprovningar, anpassar arbetshjälpmedel och hjälper till med ansökan om finansiering via exempelvis Försäkringskassan. Hos AudioNova kan du prova ut individuella hörselskydd såsom musikerproppar och jägarskydd. Här finns även specialkompetens inom hemhjälpmedel för TV och telefon. Läs mer om vad vi kan hjälpa till med under fliken våra tjänster. Vi bjuder alltid på fika!

Bilder