Axtorp Sunhouse

betyg4.4 Mycket bra(17 betyg)
Axtorp 8, 565 94, Sandhem
PÅGRUND UTAV COVID-19 försöker vi hålla ner antalet sällskap vid varje bokningstillfälle och därav kan er bokning tyvärr komma att ändras. Vi hoppas att ni har förståelse för detta. Vi gör vårt yttersta för att alla ska få en så bra upplevelse som möjligt. Vid bokning av konferens, möhippa/svensexa eller större bokningar, vänligen ta kontakt med oss via mejl eller telefon. Lika så om mat önskas. Meddela oss vid eventuella allergier. Alla lediga tider ligger inte tillgängliga, hittar ni ingen tid som passar, hör gärna av er så ska vi göra vårt bästa för att hitta en bra lösning.

Boka tjänst

Standardtjänster

  • Sol -och dagsbad210 minuter, 540 kr · Mer info
    Boka
  • Sol- och kvällsbad210 minuter, 590 kr · Mer info
    Boka
  • Solstund70 minuter, 250 kr · Mer info
    Boka

utövare

noImage
Axtorp Sunhouse
(17 betyg)
PresentkortKlarna

Betyg och recensioner

4.4Mycket bra
17 betyg
till Axtorp Sunhouse
Trevligt, enkelt.
till Axtorp Sunhouse
Seriöst och trevligt!
till Axtorp Sunhouse
Trevligt
till Axtorp Sunhouse
Jättehärligt och fantastiskt att kunna sola! Jag rekommenderar ALLA som gillar sol att besöka Axtorp. Det mesta var tipp topp. Det enda som jag önskar att de tar tag i är lite problem med mögel och mögeldoft i anläggningen. Främst gäller det nog spadelen. Hoppas ni kan ordna det Axtorp!

Om företaget

Har du en längtan efter sol, värme och bad? Eller vill du bara unna dig tid att ro om dig själv i en rofylld miljö? Oavsett anledning är du varmt välkommen till Axtorp Sunhouse. Axtorp Sunhouse är en solljusanläggning med exotisk känsla i en härlig lantlig miljö. Här kan du lämna vardagen för en stund och njuta av sol, värme, sandstrand, varma bad och massagefåtöljer. Vi erbjuder bokningar för privatpersoner, företag och föreningar. Konferensrum finns med IT-utrustning.

Bilder