Vad vill du boka?

Som nybliven förälder matas man hela tiden med motsägelsefulla ”tips och råd” från olika håll om vad ditt barn ska äta, när ditt barn ska kunna le, krypa, gå, hur ditt barn ska sova och många fler som kan göra även flergångs-föräldrar osäkra och förvirrade. Alla dessa förmaningar med ”gör si men inte så” orsakar allt som oftast mer uppgivenhet hos en redan trött förälder än vad det hjälper. Lider du då också av svår sömnbrist där varje dag är en kamp genom en djup dimma är det väldigt lätt att det blir överväldigande och orsakar ångest. Amanda har själv bevittnat hur föräldrar driver sig till gränserna för utmattning för sina små och vi vill att du ska veta att medan det vid tillfället kan tyckas att det inte finns något val som ny förälder, är vi här för att säga att det finns det. Ett telefonsamtal till Babycoachen kan vara allt du behöver för att hjälpa din familj att hitta sin väg ut ur dimman och att kasta ljus på vad som kan verka som en hopplös situation. Vår certifierade sovkonsult är utbildad för att hitta en lösning för din unika situation och är villig att hjälpa till. Genom att ta sig tid att lära känna ditt barn och er situation blir vi bättre rustade för att hitta rätt lösning på dina behov. Vi erbjuder ett utbud av tjänster som alla tillgodoser er med vägledning och stöd genom de tuffa, men underbara, småbarnsåren. Vi använder oss av ett holistiskt tankesätt och ser till hela familjens förutsättningar och situation, men främst givetvis till barnets personlighet och behov. Vi låter aldrig ett barn gråta ensam och vi förespråkar inte metoder som innebär stress, ångest och tårar, för någon i familjen. När ditt barn sover betyder det även att du som förälder får sova och med det är dimman garanterad att klarna så att du kan njuta av värdefulla stunder med din bebis och familj.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Tyvärr har vi inga bokningsbara tider online just nu, men kontakta oss gärna angående bokning.

Babycoachen

Våra konsultationer är utformade för att utbilda och stötta familjer genom sömnsvårigheter med målet att forma utmärkta små sovare. Vi fokuserar på att utveckla hälsosamma, åldersanpassade sömnrutiner och lägga grunden för barnet att så småningom lära sig att somna på egen hand. Vi hjälper blivande föräldrar, föräldrar till nyfödda och barn upp till 5 år.

Idag kan man se ett samband mellan mammans sömnmönster som gravid och barnets sömnmönster utanför magen, därför hjälper vi även kvinnor som har svårt att sova under graviditeten.

Vi erbjuder allt från ett kort telefonsamtal för er som endast har en snabb fråga eller ett mindre problem, till hembesök för er som önskar vägledning och stöd under förändringen, och alternativ däremellan. Oavsett vilken tjänst ni väljer blir slutresultatet detsamma, alla våra konsultationer har samma mål, att få din lille knodd att sova.

Visa kontaktinformation
Öppettider Efter behov
Adress
Fiskaregatan 29
392 48 Kalmar
Vi arbetar över hela Sverige
Öppna i Google Maps 🗗