Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Kroppsbehandling

Klangmassage
Fullbokat
60 min 600,00 kr Mer info
Vid klangmassage ligger klienten på en madrass medan terapeuten ställer klangskålar på kroppen. Vibrationerna från klangskålen går djupt in i kroppen och får vätskan ända in i cellerna att vibrera. Man använder också speciella gong-gongar som förhöjer den meditativa stämningen.
Shiatsu, 60 minuter
Fullbokat
60 min 600,00 kr Mer info
Shiatsu är en behandlingsmetod där man stimulerar kroppens akupunkturpunkter med tryck. Man gör också mjuka vridningar och sträckningar för att mobilisera leder. Under en shiatsubehandling går man igenom hela kroppen för att hitta och avhjälpa obalanser på olika nivåer. När man får en shiatsubehandling ligger man vanligen på en madrass med kläderna på.
Shiatsu används både mot specifika problem och i förebyggande syfte.
Su Jok används för att behandla en rad åkommor. Under en behandlingen får du också lära dig hur du med tryck och andra enkla metoder kan kompettera dina behandlingar. På det viset kan du snabbare uppnå resultat.
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Bagarmossens Friskvård

På Bagarmossens Friskvård erbjuder vi konsultationer, behandlingar, föreläsningar, seminarier och utbildningar som handlar om hälsa. Vi säljer hälsoprodukter och kosttillskott av hög kvalitet.

Telefon 08-559 24 170
Webbsida
E-post
Öppettider 9-18
Adress
Bergsrådsvägen 67
12842 Bagarmossen