Vad vill du boka?

Välkommen 
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Ansiktsbehandling

(Alpha Hydroxy Acid) syrorna har en förmåga att penetrera djupt ner i huden. AHA molekylen finns naturligt i frukter och kallas för fruktsyror. Glykolsyra ingår ofta och kommer från bl.a. sockerröret. Den anses vara den mest effektiva av dessa fruktsyror som penetrerar huden lättare och snabbare än andra fruktsyror. AHA syrorna har god effekt på:
– Acne
– Oren hud
– Torr livlös hud
– Pigmentfläckar
– Rynkor
– Solskadad hud
– Inåtväxande hår.
INGÅR:
Rengöring (ej por-rengöring), lotion, AHA-syra och avslutande dagkräm.
Kur på minst 6 behandlingar rekommenderas.
Mild hudslipning vid behandling av hudproblem såsom glåmig, solskadad och oelastisk hud. Inkl. rengöring, ansiktsmask, handmassage och dagkräm
Microdermabrasion är en form av hudslipning. Behandling utförs för att behandla pigmentförändringar, ärrbildningar, acne, hudbristningar samt solskadad och åldrad hud.
Behandlingsmetoden bygger på att ett munstycke förs över hudytan och skapar ett vakuum samtidigt som aluminiumkristaller blåses ut och varsamt slipar huden.
Ansiktet rengörs och hudslipningsmomentet inleds. Behandlingen är i stort sett smärtfri, lite obehag kan upplevas. Efter slipningen appliceras en mask och därefter avslutande kräm. En behandling tar ca 15-30 minuter. Behandlingen rekommenderas som kur om 3-5 gånger. Prata med hudterapeuten om vilken intensitet samt antal behandlingar som passar dig.
Övergående biverkningar kan vara rodnad och torr hud. Huden kan börja fjälla lätt, i vilken omfattning beror på hur intensiv behandlingen varit. Vid mycket intensiv behandling som vid ärrbehandling kan huden vätska som övergår till skorpbildning. Huden ska då hållas torr och skorpan intakt tills den faller av självmant.
Innan behandling ska man undvika starkt solljus ca 3 veckor före och 3 veckor efter en behandling. Detta för att huden blir väldigt skör av solen.
Efter behandling är det mycket viktigt att kräm med hög solskyddsfaktor (spf 15-30) används i minst 4-6 veckor.
Ansiktsbehandling anpassad till Din hudtyp
ENERGIE VITALE -PHYT´S – till torr och skadade hud, även mot solskador
PHYT´S SIMMA- för gravida kvinnor, för huden med blodkärl, för känslig huden
AQUA PHYT´S – uppfräscha huden, till alla hudtyp – fuktgivande behandling
INGÅR:
Rengöring (ej por-rengöring), peeling, serum appliceras med ultraljud masage och mask
SOIN MUTLTIVITA PHYT´S
för huden som behöver lyft – stark behandling (+45 år)

60 min 500 ;-
Du får en individuellt anpassad behandling skräddarsydd för just din hud och dina önskemål. Behandlingen inkluderar:
rengöring,
hudanalys,
ånga,
peeling,
porrengöring,
dekolletage- och ansiktsmassage,
ansiktsmask,
serum
dagcreme,
För dig med tonårsacne eller vuxenacne och mycket tilltäppta porer. Vill du ha en renare och klarare hy är det här behandlingen för dig.
INGÅR:
Hudanalys, rengöring, peeling, ånga, grundlig por-rengöring, samt en extra djuprengörande mask med avslutande creme för optimalt resultat.

Bryn och fransar

Puderbryn / ombre bryn/
Puderbryn görs med maskin där man skuggar färgen för att uppnå ett naturligt och mjukt resultat. Det blir ej streck eller strån som med 3D, utan mer ifyllda bryn, ungefär som om Du hade fyllt dem med en öggonbrynsskugga. Denna metod av pigmentering passar perfekt för de som har lite fetare hy där 3D bryn inte lämpar sig. Eller för de som önskar en lite mer markerad eller ifylld brynform. Med denna metod kan man även täcka över en äldre bryntatuering. Hållbarheten för permanent makeup med maskintekning är upp till 3 år, men påfyllning sker vanligtvis 1-1,5 efter beroende på hudtyp mm.

BAJNnails

BAJNnails står för skönhet och välmående. Jag vill skapa en trevlig atmosfär för mina kunder. Hit kan man komma om man vill få fina naglar, vackra brynen eller en avkopplande ansiktsbehandling. Skönhetsvård i en avkopplande miljö.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Tittentévägen 19
233 91 Svedala
Öppna i Google Maps 🗗