Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Klassisk massage

Används i förebyggande för att mjukar upp stela och trötta muskler

Hot Stone

Massagen utförs med hjälp av varma lavastenar. Motverkar stress, lindrar spänningar och återställer balansen i kroppen.

Taktil Massage

En mjuk och mild massage som ger din kropp ett härligt välbefinnande och har en lugnade effekt. Hela kroppen får en en mjuk och skön behaglig massage. Du ligger skönt och varmt inbäddad i täcke, lakan och kuddar. Massagen utövas med ekologiska varma oljor till lugn avslappnad musik.

Helkroppsbehandling från topp till tå

Inleds med Maria Åkerbergs Mjukgörande peeling av hela kroppen, efter dusch väntar en skön helkroppsmassage med varm olja. Behandlingen avslutas med en ansiktskur samt en skön massage för ansikte och skalp.

Lerinpackning

Lerinpackning som motverkar stela leder och trötta muskler. Behandlingen ger näring i form av mineraler. Under inpackningen får du en ansiktkur med rengöring, peeling och ansiktsmask. Efter en dusch så avslutas behandlingen med en helkroppsmassage med varm olja.

Ansiktskur

I behandlingen ingår rengöring, peeling, och ansiktsmask. En skön massage för armar, nacke dekolletage, ansikte och skalp.

C-vitaminkick för ansiktet

Ger din hy energi och lyster med citrus. I behandlingen ingår rengöring, pejlande AHA-syra efterföljt av serum med C-vitamin och fuktgivande mask.

Sköna fötter

I behandlingen ingår rengöring, peeling, och återfuktande mask. Behandlingen avslutas med energigivande fot och underbensmassage.

Balans & Kraft

Jag är utbildad Spaterapeut och Friskvårdsmassör på Axelsons. Jag arbetar med att förebygga och mjuka upp stela och trötta muskler. Jag har även Spabehandlingar med skrubb, kroppsinpackning, spamassage med varma oljor som gör att kropp och själ mår bra.
På Rogestavägen 12 i Mörtnäs har jag min massage/Spa i hemmiljö. Välkomna

Visa kontaktinformation
Öppettider Hittar du ingen tid som passar dig i kalendern, så ring gärna så ordnar vi det.
Adress
Rogestavägen 12
139 36 Värmdö
Mörtnäs
Öppna i Google Maps 🗗