Vad vill du boka?

Välkommen till Balans Yoga i Kodakhuset, Hovås!

Vi erbjuder Hathayoga, Ashtangayoga, Yinyoga & Meditation för alla, i alla åldrar.
Välkommen att boka dig till någon av våra klasser, kurser eller workshops nedan. 

balansyoga.se

Idag

19:15
75 min
Hathaflow med Johanna
Platser kvar

I morgon

06:15
135 min

Måndag 25 juni

09:00
75 min
Yinyoga med Annika
Platser kvar
19:00
75 min
Hatha yoga
Platser kvar

Tisdag 26 juni

18:00
75 min
Yinyoga
Platser kvar

Onsdag 27 juni

09:00
75 min
Hathayoga med Annika
Platser kvar

Torsdag 28 juni

Fredag 29 juni

Måndag 2 juli

En intensivkurs i yoga för dig som är nybörjare eller en fördjupning för dig som har yogaerfarenhet sedan tidigare. Lär dig grunderna i yogan med hjälp av andning, rörelser, styrka, flexibilitet och mindfulness. Måndag till fredag 2-6 juli kl 8.30-10.30.

Måndag 6 augusti

06:15
135 min
09:00
75 min
Yinyoga med Ann
Platser kvar
19:00
75 min
Hatha yoga
Platser kvar

Tisdag 7 augusti

06:15
135 min
18:00
75 min
Yinyoga
Platser kvar
19:30
90 min

Onsdag 8 augusti

06:15
135 min
09:00
75 min
Hathayoga med Ann
Platser kvar

Torsdag 9 augusti

06:15
135 min

Fredag 10 augusti

06:15
135 min

Måndag 13 augusti

06:15
135 min
09:00
75 min
Yinyoga med Ann
Platser kvar
19:00
75 min
Hatha yoga
Platser kvar

Tisdag 14 augusti

18:00
75 min
Yinyoga
Platser kvar
19:30
90 min

Onsdag 15 augusti

09:00
75 min
Hathayoga med Ann
Platser kvar
Ledd klass en bit in i stående serien. Därefter mysore praktik med assistans av läraren så långt som du kommit i serien.
19:15
75 min
Hatha yoga
Platser kvar

Torsdag 16 augusti

06:15
135 min

Fredag 17 augusti

09:00
75 min
Hathayoga med Annika
Platser kvar

Tisdag 21 augusti

Senioryoga 16 tillfällen
Start den 21/8 kl.11.00-12.15.

Torsdag 23 augusti

Senioryoga
16 tillfällen med start den 23/8 kl.11.00-12.15

Måndag 27 augusti

17:30
75 min
start 27/8 kl.17.30-18.45
uppehåll vecka 44

Tisdag 28 augusti

15 tillfällen + 2 mysore att använda under terminen
start den 28/8 kl.17.30
uppehåll vecka 44 - höstlov

Onsdag 29 augusti

17:30
90 min
15 tillfälle + 5 mysore att använda under terminen.
start 29/8 kl.17.30-19.00
uppehåll vecka 44 - höstlov
19:15
90 min
15 tillfällen + 5 mysore att använda under terminen
start den 29/8 kl.19.15-20.45
uppehåll vecka 44 - höstlov

Torsdag 30 augusti


start den 30/8 kl.6.30-7.30
16 tillfällen. uppehåll för höstlov vecka 44.
Barnyoga torsdagar kl 15.45-16.45. Start 30/8. 14 tillfällen.
Uppehåll vecka 44 för höstlov
Torsdagar kl.17.00-18.15 start den 30/8
14 tillfällen uppehåll för höstlov
18:45
75 min
Gravidyoga 6 tillfällen med start den 30/8 kl.18.45-20.00.

Fredag 31 augusti

Friday evening 4 pm-6.30 pm: Introduction to yogic breathing followed by Q/A
Saturday & Sunday morning 7am-10am Mysore style classes
Saturday 1 pm-3.30 pm: Workshop about how to put your leg behind the head and armbalances.
Sunday 1 pm-3.30 pm:How to optimize your Suryanamaskara for both strenght & flexibility. Lecture about yoga & injuries.

Torsdag 6 september

En härlig klass med Ulrica Norberg den 6/9 kl.18.00-20.00.
Under kvällen kan du köpa Ulricas nya bok "Återhämtning" och få den signerad!

Fredag 7 september

Yin yoga utbildning modul 2 med Ulrica Norberg.
Den 7-9 september 2018 kommer Ulrica till oss för modul 2 i Yin yoga utbildningen för dig som har gått modul 1 vid Ulricas tidigare Yin utbildning. Fredag den 7/9 kl.9.00-18.00. Lördag den 8/9 kl.9.00-18.00. Söndag den 9/9 kl.9.00-16.00.

Lördag 13 oktober

Vedic Art skapardag för dig som är nybörjare och för dig som gått igenom några av principerna innan. Under denna skapar dag lotsar jag dig där du är. Välkommen!

Målarmaterial, te och frukt ingår. Ta med skissblock & penna/kol och en lättare lunch.

Fredag 30 november

06:15
135 min