Vad vill du boka?


OAVSETT VAR NI BOR ÄR NI VARMT VÄLKOMNA TILL OSS 

BARNMORSKORNA MITT I SKÅNE I HÖÖR

Viktigt! Skriv inga känsliga uppgifter via kommentarsfältet! Det säkraste sättet att informera oss är via telefon 0413-577 200
De uppgifter ni lämnar via Boka direkt ska ni godkänna att det lagras för hjälp för oss att ge er tider! 

Vi har ny tjänst "Klimakterierådgivning
"

Spara din avbokningskod !
Behöver du avboka din tid, kan du senast göra det 24 timmar innan besöket annars blir du debiterad 200 kronor.  :-(

Frågor..? BEHOV AV RECEPT TEX. SPIRAL, P-STAV, P-SPRUTA  Maila! : Via vår hemsida www.barnmorskornamittiskane.se Känsliga personuppgifter bör endast uppges via telefon 0413-577 200.

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Gravid

6-8 veckor efter förlossningen träffar du din barnmorska för att gå igenom din förlossning. Du får information om bäckenbottenträning och preventivmedel.
Rutin kontroll i graviditet hos din barnmorska. Gravvecka 24+, 31,33,35,37,39,41
OBS! Är du gravid och vill byta till vår mottagning, kontakta oss gärna via vår hemsida/mejl så vi kan boka in dig för en längre tid.
www.barnmorskornamittiskane.se
Inskrivning i graviditet, är det första besöket hos Barnmorskorna Mitt i Skåne i Höör. Efter ditt graviditetsbesked från graviditetsvecka 6-7 träffar du och din partner er barnmorska som sen kommer att följa er genom graviditeten. Första besöket får man information om kost, livsstilsfrågor, fosterdiagnostik t.ex ultraljud. Sedan bokas ny tid för provtagning och fortsatt inskrivning. OBS! Om ni vill ha ett KUB ultraljud så måste du hinna komma till oss innan graviditetsvecka 10, ring om problem att hitta tid!
Graviditetsvecka 28+ eller 29+. Rutin kontroll för alla gravida för att kolla för risken för graviditetsdiabetes, inbokas hos din barnmorska kl: 09:00 men du kommer kl: 08:00 Fastande ingen mat eller dryck efter kl: 24:00 kvällen innan. Boka endast tidig fm tid, vid problem att fixa tid ring oss!

Preventivmedel

Har du använt p-spruta en tid, du har fått recept och har sprutan med dig, så kan du boka en tid för att vi ska ge dig den. Har du inte anv p-spruta tidigare boka en preventivmedelstid.
Hör av dig till oss vid behov av recept

Välkommen att boka rådgivning, förskrivning av preventivmedel. Insättning, uttag och byte av spiral. (vid insättning av ny hormonspiral tas spiralen med till besöket och recept på denna har ni fått utskrivet innan) Ange att det gäller spiralinsättning. Ta gärna värktablett 1 timme innan du kommer. En vecka efter spiralinsättning ska du ej ha samlag och bada karbad.
Vill du ha en p-spruta tar du med dig sprutan till besöket (recept har du fått utskrivet innan du kommer).
det finns också möjlighet att lämna klamydiatest, graviditetstest och ta ett cellprov samtidigt.
RECEPT!!! på hormonspiral, p-spruta får du genom att ringa oss! eller maila!


Insättning, uttag och byte av p-stav. OBS! Köp EMLA salva och sätt på 2 timmar innan på anvisad plats. Anvisning samt recept får ni vid kontakt med oss på mail eller telefon

Provtagning

Om du har fått en kallelse till cellprov, du har gjort prov innan, du är inte gravid. Du behöver inte hjälp med mer rådgivning, bara provtagning. Boka en snabb cellprovstid, kortare tid innebär att vi har fler tillgängliga tider.

Om du har fått en kallelse från region Skåne för cellprovtagning för livmoderhalscancer kan du boka tid hos oss. Ta med legitimation. Nu är cellprov GRATIS för alla! Om du fått en kallelse!
Denna tiden passar bra om det är ditt "Första cellprov"
Eller om du är orolig inför provet, eller behöver lite mer rådgivning

Är du gravid eller precis fött barn ta då kontakt med din barnmorska i första hand.
Behöver du ta ett klamydia/Gonorré Test? Boka in dig !
Är du orolig för smitta?!
Kontakta oss via vår hemsida: www.barnmorskornamittiskane.se

Barnmorskorna Mitt i Skåne Barnmorskemottagning i HÖÖR

Vi är en privat Barnmorskemottagning som har ackreditering av Region Skåne. Det innebär att alla besök i graviditet, besök för preventivmedelsrådgivning, provtagning av könssjukdomar är gratis. Cellprov är gratis.
Vi är fem erfarna barnmorskor som arbetar för att just uppfylla dina behov.
Varmt Välkomna !

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Måndag: 08:00-18:00
Tisdag: 08:00-16:30
Onsdag: 08:00.17:00
Torsdag: 10:00-18:00
Fredag: 08:00-16:00
Lunch: 12:00-13:00
Adress
Storgatan 2 . Våning 3
243 30 Höör
Skåne
Öppna i Google Maps 🗗