Vad vill du boka?

Spara tid genom att boka tid med en personal shopper hos oss på Barnskospecialisten, under och även utanför ordinarie öppettider. Under högsäsong har vi ofta lång kö, så tidsbokningarna är populära och bokas ofta upp långt i förväg. Under din bokade tid går vår personal shopper igenom dina behov, kommer med förslag, och hjälper till att prova ut barnskor och barnkläder till dina barn, med perfekt passform och inräknad tillväxt för säsongen.

Utrusta ditt barn från tå till topp med en erfaren personal som helt ägnar sig åt dig och ditt barn på en reserverad tid.
Köp skor,  2-delat/overall, fleecejacka, mössa, vantar och gummistövlar.
Hösten 2017 ger vi kunder som klär sina barn från tå till topp, 10% rabatt på hela köpet.
Erbjudandet gäller per barn, vid ett och samma köptillfälle
. Ni har möjlighet att inhandla hela säsongens skor och kläder till era barn vid ett tillfälle.
Detta sparar tid för er!


För att vi i bästa mån ska kunna förbereda ert besök ber vi er att under rubriken "Noteringar", vid din bokning, fylla i hur många barn ni har, vad ni är intresserad av samt om ni är intresserade av vårat erbjudande Tå till topp!

Ytterligare tider utöver de som anges på schemat ges möjlighet. Önskas bokning av exklusiva tider tas en kostnad på 200kr/barn ut. Köper ni för 1500:-/barn bjuder vi på bokningskostnaden. Dessa bokningar sker direkt till oss på sterik@barnskospecialisten.se.

Under högsäsong från 1:a augusti till sista november samt 1:a mars till skolavslutningen i juni har våra butiker söndagsöppet. Från 1:a december till sista februari samt under julimånad har vi stängt på söndagar. Undantag kan förekomma i vår butik i Uppsala.
Under sommaren har vi ej möjlighet att ta någon tidsbokning.


För att boka en tid i Stockholm klicka på länken http://barnskospecialistenstockholm.bokadirekt.se

Tack för att du handlar hos oss!

Malin med personalKlarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna
Tyvärr har vi inga bokningsbara tider online just nu, men kontakta oss gärna angående bokning.