Vad vill du boka?

Vi på Barnskospecialisten/Barnskoexperten Uppsala vill på detta sätt berätta för er att vi har beslutat att stänga vår butik i Uppsala. Vår sista öppna dag kommer vara måndag den 27 november. Vi vill ge vårt varma tack till alla er fantastiska kunder som varit med oss under alla år, alltsedan starten 2010.
Varför stänger vi nu butiken? Det finns flera skäl, men främst så känner vi att det inte längre fungerar för en enskild näringsidkare att driva en konkurrenskraftig verksamhet i Uppsalas citykärna. Istället för att satsa på en levande stadskärna med gott om butiker, expanderas istället stadens stora köpcentra Gränby och Boländerna. Detta utarmar vår stadskärna. Våra politiker säger sig vilja ”öka tillgängligheten i city”, men går sedan vidare med att höja parkeringsavgifterna, så ännu färre kan och vill ta sig in till city för att handla och njuta av vår fina stadskärna. Samma sak gäller stadens stora hyresvärdar, som strävar efter att kontrollera alla butikers öppettider och kräver öppet alla dagar i veckan, året om. Som enskild näringsidkare fungerar detta inte i längden - man måste kunna anpassa sina öppettider i takt med att säsongen förändras.
Vi är otroligt tacksamma och glada över att fått möta alla er Uppsalakunder och era underbara barn. Framöver vill vi istället hänvisa er till vår webbutik (www.barnskospecialisten.se) eller till vår butik i Stockholm, nära St Eriksplan.
Stort tack för alla åren i Uppsala och välkomna till Stockholm önskar Malin med personal!
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna
Tyvärr har vi inga bokningsbara tider online just nu, men kontakta oss gärna angående bokning.