Slutför bokning

Tjänst
Empowering Women's Circle 200,00 kr
Be In Yoga Be in Yoga
Datum 2018-06-10 (söndag)
Tid 18:30
Avbokning 4 timmar innan tiden
(Mer än 8 platser kvar)

Om du skapar ett konto behöver du inte skriva in dina uppgifter varje gång du bokar – Logga in eller logga in med:

Allmänna villkor
Avboka tjänsten senast 24 h innan, annars debiteras fullt pris via faktura.

Vid bokning ingår du avtal direkt med det företag som utför tjänsten. Bokadirekt tar således inget ansvar för felaktiga eller uteblivna tjänster.

I enlighet med Personuppgiftslagen (1998:204) informeras om att de uppgifter som du lämnar vid bokning av tjänst kommer att behandlas konfidentiellt för ändamålet så att Din kundrelation med Bokadirekt och/eller det företag som du bokar tid hos skall fungera på ett tillfredsställande sätt beträffande tjänsten med mera. Uppgifterna kan också komma att användas för marknadsföringsändamål. Enligt lagen har Du rätt att efter skriftlig ansökan en gång per år få besked om vilka uppgifter om Dig som finns registrerade. Du har också rätt att begära rättelse av sådana uppgifter. Om du inte vill att dina personuppgifter registreras skall du inte använda dig av Bokadirekts tidsbokningstjänst. När Du i samband med bokning lämnar personuppgifter om dig själv, lämnar Du samtycke enligt Personuppgiftslagen (1998:204).

Be In Yoga

Vi utövar en yogaform där
vi utgångspunkten är kroppens olika system och organ såsom muskler, skelett, fascia, hjärta och lungor. Med hjälp av lekfulla varierande sekvenser så riktar vi, under varje pass, fokus på ett nytt system. Be In Yoga kombinerar Hathayoga med inslag av Embodied Flow ™ för en känsla av enkelhet, kraft och avslappning.

Telefon 0730564606
Webbsida
E-post
Öppettider Söndagar 18:30 - 20:30
Adress
Göteborg