Vad vill du boka?

Varmt välkommen till Beam Organic,

Hos mig får du alltid en skräddarsydd behandling efter vad just du behöver oavsett om det gäller hudproblematik eller om du bara vill bli ompysslad och koppla av en stund.

Hudens hälsa påverkas mycket av inre faktorer och livsstil men att regelbundet unna sig behandlingar och använda ekologiska produkter är lika viktigt. 
Som ekologisk hudvårdsterapeut arbetar jag utifrån ett holistiskt perspektiv och behandlar hela människan. Allt i vår kropp hänger ihop och en välmående hud är del av helheten.

I behandlingarna jobbar jag med produkter från Esse Probiotic Skincare och Moonsun Organic of Sweden. 

Moonsun Organic of Sweden är en holistisk unisex skönhetserie framtagen av Mia Skaug och Jenny Svärdendahl. 
Dessa ljuvliga produkter är fylld med aromaterapi för att få maximal effekt på huden. Syftet är att uppnå skönhet som är hållbar både för människan och naturen. Ren lycka för kropp och själ. 
Från dag ett på jorden har människan använt sig av naturens läkande och helande krafter. Vi är en del av naturen och naturen är en del av oss. "Love Your skin." 

Esse Probiotic Skincare är världens första hudvårdsserie med levande probiotika och probiotika. På latin betyder Esse, ”att vara”. Visionen är att ett vackert, oändligt långt, hållbart liv ska finnas till för alla arter i världen. Alla produkter är ekologiska, vegan & fairtrade certifierade.

Måndag och torsdag, Mias Yogastudio, Kyrkogatan 5 Sundbyberg. Kvällstider och helger på förfrågan.

Vill du boka behandling hos mig i stan? http://halsaforalla.bokadirekt.se

Instagram + Facebook @beamorganic


Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna
Tyvärr har vi inga bokningsbara tider online just nu, men kontakta oss gärna angående bokning.

Beam Organic på Mias Yogastudio

Jag heter Linda Orbert och är diplomerad ekologisk hudvårdsterapeut, diplomerad inom basmedicin samt utbildad inom healing/energibalansering.

Jag brinner för att hjälpa människor att uppnå balans i såväl hud som kropp och själ. Att se ögon och ansikte stråla efter en behandling är fantastiskt!

Telefon 0707268921
Webbsida
E-post
Adress
KYRKOGATAN 5
172 32 SUNDBYBERG