Vad vill du boka?

Beauty by Lina- den lilla hudvårdssalongen med stor omtanke.

Här på vår bokningssida kan du i lugn och ro välja bland våra behandlingar samt boka din tid när det passar dig som bäst. Hittar du ingen tid som passar, vill boka flera behandlingar vid ett tillfälle eller vill boka långt fram i tiden, så rekommenderar vi dig att du ringer oss så hjälper vi dig gärna. 

På salongen, via vår hemsida eller mailkontakt säljer vi även omtyckta presentkort på valfri behandling eller belopp, gåvan med det lilla extra. Observera att presentkort köpta på sidan "Bokadirekt" EJ gäller hos oss.

Glädjande nyheter är att Sofie kommer tillbaka efter sin föräldraledighet i augusti. Du har redan nu möjlighet att boka din tid 
oss henne.

Vi har möjlighet för både kort- och kontant betalning på salongen.

Avbokning eller ändring av tid sker senast 48h innan bokad behandling, annars debiteras behandlingen via faktura. Vänligen respektera våra regler för detta, med hopp om förståelse.

Varmt välkommen önskar Lina, Sofie & Maria
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna
Tyvärr har vi inga bokningsbara tider online just nu, men kontakta oss gärna angående bokning.

Beauty by Lina

Centralt beläget i Karlskrona finner du Beauty by Lina, en lugn vrå tillägnad ditt välbefinnande. Vi på Beauty by Lina erbjuder en mängd olika behandlingar för ditt yttre såväl som för din kropp och själ.

För oss på Beauty By Lina har kvalitét, hög kunskap och inte minst din upplevelse högsta prioritet. Vi är auktoriserade hudterapeuter anslutna till SHR, allt för att du ska känna dig trygg som kund.

Vi tillhandahåller ett noga utvalt sortiment av hudvård- och makeup produkter som ger dig både direkta resultat på salongen men också i din hemmavårdsrutin, vi vill att du ska få det allra bästa.

Ta en paus, stanna upp och andas ut, unna dig en välgörande behandling i vår sköna miljö.

Läs gärna mer om vårt utbud på vår hemsida. Du är alltid välkommen med frågor via mail eller telefon.

Varmt välkommen till oss!

Telefon 0455 – 122 00
Webbsida
E-post
Öppettider Efter tidsbokning
Adress
Drottninggatan 27
371 32 Karlskrona
Öppna i Google Maps 🗗