Boka Högintensiv Kroppsskulptering med ultraljudsteknik INFORMATION 1 min , 0,00 kr

High Intensity Focused Ultrasound


Hur går behandlingen till?

Behandlingen går ut på att maskinen levererar energi till de djupt underliggande hudlagren ända ner till SMAS lagret, de en plastikkirrurg normalt jobbar med för att göra ett ansiktslyft.
Energin stimulerar din egen kropp så att den börjar att producera kollagen och stärker upp de svaga kollagen fibrerna. Tekniken är en otroligt säker, snabb och enkel behandling som ger ett otroligt resultat.

Ultraljuds lyftet fungerar som andra ultraljud, vi har en skärm sidan om kunden där vi hela tiden kan se exakt vilket dljup vi jobbar på så att vi kan skicka ultraljudsvågor till rätt djup och detta är lite olika beroende på vilket område vi jobbar på.

Ultraljudet är en säker metod för dig som vill ha ett resultat som varar länge. Eftersom ultraljud har använts i vården i över 50 år kan vi känna oss säkra och trygga med metoden.

Vi kräver säkra behandlingar och trygghet för våra kunder. Därför har alla våra produkter och maskiner Ce märkning och uppfyller alla krav.

När ser jag ett resultat?

En del svarar snabbt på behandlingen och ser resultat efter 2-4 veckor, men det optimala resultatet ser du efter 4-6 månader. Detta, då kroppen arbetar från en djup nivå i huden och vill du ha ett ihållande resultat krävs en djup påverkan i rätt nivå och därav en längre uppbyggnadsperiod för din hud.

inCollage_20190421_235420497.jpg

Beauty Elite

På Beauty Elite erbjuder vi många olika behandlingar inom hudvård och estetiska behandlingar.

Hos oss är du i fokus tillsammans med våra injektionsspecialister och skönhetsexperter.

Välkommen!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider
Adress
Duvgränd 1
172 36 Sundbyberg
Stockholm
Öppna i Google Maps 🗗