Boka nu och få 20% rabatt på alla nedanstående priser. Dras av i kassan. Gäller enbart nya kunder. Är du redan kund? Ta bort

Vad vill du boka?

Välkommen till våran Salong på Östermalm. Hos oss kan ni alltid räkna med att få den bästa behandlingen. Med oss  kan ni diskutera olika frisyrer såväl färger, vi lyssnar på era önskemål. Tillsammans kommer vi fram till den bästa lösningen för just dig. Hos Beba finns inga begränsningar!

Läs våra recensioner: https://www.reco.se/bebas-hair-beauty

OBS! Ring oss eller skicka sms om du inte hittar en tid som passar dig! 073-912 93 14Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Värdekort

Brasiliansk Vaxning (Endast Kvinnor)
Beba Jonsson, 2.000,00 kr, värde 2.500,00 kr Mer info
Gör brasiliansk vaxning hos oss 5 gånger och få 20% rabatt vid varje behandling. OBS! Gäller endast kvinnor.
...fler kort
Visa alla kort hos Bebas hair & beauty AB (Stockholm)

Klippning

Vill du klippa och styla håret till perfekt volym till exempel, då ska du boka denna tjänst.

Klipp, Färg & Slingor

Färgtekniken som alla efterfrågar trollar fram en fantastiskt naturlig wow-faktor för ditt hår. Därför vill alla ha balayage i håret just nu.

Klippning ingår alltid men är helt frivilligt.

Olaplex ingår i denna tjänst och används i första hand när du ska bleka ditt hår eller göra det ljusare, och Olaplex gör att du undviker att håret bryts av att du får slitet hår under behandlingen.

Fast pris: 2900kr

OBS! Boka endast om din behandling tar längre tid än 2h. Ring oss innan du bokar om du är osäker. Tänk på att priset är alltid (från) även om du fått rabatt.
Klippa dig och tona eller färga håret.

Styling

Olaplex är en mirakelbehandling som reparear håret. Olaplex reparerar bindningarna i hårstrået med hjälp av en viss molekyl (tror att detaljerna kring receptet är hemliga) och hårets kvalitét blir direkt mycket bättre!

Behandlingen tar 60min och inkulderar tvätt och fön. Om det behövs då klipper vi lite på topparna. Samt bjuder vi på lätt styling.

OBS! Om det finns tillräckligt med tid då stylar vi lite extra exclusive!

Hårförlängning

Övriga tjänster

Vaxning

Armar
20 min 300,00 kr
Armhåla
10 min 150,00 kr
Bikini
20 min 200,00 kr
Halvben
20 min 300,00 kr
Helben
30 min 500,00 kr
Rumpa
20 min 300,00 kr
Rygg
20 min 400,00 kr

Bebas hair & beauty AB (Stockholm)

På vår salong kan du alltid räkna med att få den bästa behandlingen. Numera är vi den mest uppsökta salongen för dom som vill ha en snygg och trending look. Vårt team av experter är redo att ta sig an varje utmaning och bevisa vårt kunnande. Men, vårt kaliber presenteras ändå främst av våra kunder, och det är därför som vi alltid gör vårt bästa för att du som kund ska bli nöjd.

Salongen har en unik och glamourös inredning med italiensk design. Vårt team har förmåga att tillgodose alla dina behov när det kommer till den perfekta frisyren. Du kanske vill han en enkel frisyr eller du kanske vill ha något unikt invecklad för en bal, ett bröllop eller någon annan viktig händelse i ditt liv. Vi Lyssnar på dig och dina önskemål, så att du kan uppnå just den look du eftersträvar.

Vi erbjuder även professionella photo shoots för high som är intresserad. Vi jobbar tillsammans med några av de bästa fotografer och make-up artister i Stockholm. Du kan vara säker på att du kommer att se ut som en hollywood-stjärna. Vi samarbetar med ett flertal fotografer och vi är kontrakterade för olika modevisningar. Vår salong finns i Centrala Stockholm på Kommendörsgatan 14 på Östermalm. Vårt fokus ligger på kvalité och vi ser fram emot du ska uppleva vår unika expertis.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Måndag - Lördag 10:00 - 18:00
Adress
Kommendörsgatan 14
114 48 Stockholm
Östermalm
Öppna i Google Maps 🗗