Bergqvist Akupunktur

betyg4.8 Fantastiskt bra(37 betyg)
Bruksgatan 8A, 632 20, Eskilstuna
Nu är det snart vår och pollensäsongen är här - läs mer om min quickfix behandling för att hålla symtomen borta. En snabb process med långtidseffekt. Långtidsnålar är effektiva för alla konkreta åkommor och smärtor. Exempel på framgångsrika behandlingar jag haft är bland annat ischias, magmunsbråck, sura uppstötningar, axel- nacke- rygg- höft-smärtor, inflammationer, andningsproblem, yrsel, bröstmjölksproduktion (amning), ångest, oro, skakningar. Det finns också vitalitetspunkter för att höja sina prestationer. Jag har noterat att min email varit felaktig på startsidan. Det ska vara en punkt mellan bergqvist och akupunktur och jag hoppas att de som skickat fel och inte fått svar återkommer. Jag vill också tacka alla mina kunder som tillsammans med oss i lokalen lyckats hålla oss smittfria hela 2020 och också fortsättningsvis 2021. Avboka vid minsta symtom för att vi ska kunna fortsätta hålla denna goda standard. Mvh Elina

Boka tjänst

Standardtjänster

 • Hälsoanalys första besöket90 minuter, 850 kr · Mer info
  Boka
 • Hälsoanalys- fortsatt behandling60 minuter, 700 kr · Mer info
  Boka

Behandlingar enligt Traditionell Kinesisk Medicin

 • Akupunktur och diagnostik enligt TCM60 minuter, 700 kr · Mer info
  Boka
 • Öronakupunktur30 minuter, 400 kr · Mer info
  Boka
 • Quick fix med långtidsnål15 minuter, 249 kr · Mer info
  Boka
 • Guasha och/eller koppningsmassage60 minuter, 700 kr · Mer info
  Boka
 • Laserakupunktur 60 minuter, 700 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Elina Bergqvist
(37 betyg)
AkupunktörPresentkort

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
37 betyg
till Elina Bergqvist
Kan verkligen rekommendera Evelina.Superduktig
till Elina Bergqvist
Proffsig och trevligt bemött. Rekomenderar verkligen denna behandlingsmetod. Bästa jag gjort på länge för mitt välbefinnande.
till Elina Bergqvist
En tjej som är kunnig/duktig på det hon gör. Jag fick akupunktur och kopporna 👍
till Elina Bergqvist
Otroligt duktig på alla sätt och vis 🌟 rekommenderar verkligen ett besök

Om företaget

Jag har ett utbud av tjänster enligt traditionell kinesisk medicin för att hjälpa dig uppnå de resultat du är ute efter. Den stora tanken bakom traditionell kinesisk medicin är att man vill ha fritt flöde. En kropp utan blockeringar såsom stagnationer, muskelspänningar, emotionell påfrestning och stress är en kropp med god cirkulation i alla dess funktioner. Förutom akupunktur jobbar jag även med tekniker såsom koppning, gua sha, moxibustation och öronakupunktur. För den som är nålrädd erbjuder jag laserakupunktur. Jag har äntligen lagt upp hälsoanalyser för bokning på Bokadirekt.se där jag erbjuder både analys och behandling med bioresonans. Bioresonans, eller frekvensmedicin som det också kallas, är modern medicin då man mäter olika parametrar i kroppen med våglängder och frekvenser. Precis som med EKG och EGG. Systemet jag har heter L.I.F.E och kan mäta upp till 8000 olika parameterar i kroppen. Däribland hormoner, vitaminer och mineraler, olika muskel, led och skelettproblem, sjukdomar, patogener som borrelia, virus och bakterier. Detta system har också ett meridianprogram där man kan mäta av alla akupunkturpunkter och på så sätt få en bättre diagnostik även enligt kinesisk medicin. Ett perfekt sätt att knyta samman det 4000 år gamla traditionella läkesättet med det nya moderna för optimal läkning. Är du osäker på vad du behöver, eller vad det kostar? På mina sidor förklarar jag vilka tjänster som finns och du kanske hittar vad som passar dig. Du är alltid välkommen att kontakta mig vid frågor, mer information eller för konsultation. tele 070 48 59 780 Mer information finns på min hemsida http://www.bergqvistakupunktur.com/ och min facebooksida som heter Bergqvist Akupunktur, Följ gärna för att vinna gratisbehandlingar och ta del av kampanjer som kommer upp då och då.  Akupunktur räknas som friskvård och jag är ansluten till ePassi för dig som är användare där!  Välkommen!

Bilder