Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Shamanism

Med hjälp av bla trumman gör du en resa i ditt undermedvetna! Vibrationerna renar o rensar. Jag hämtar kraft från naturens olika element beroende på problem o hjälper dig läka. En högst personlig behandling där jag jobbar intuitivt o därför blir varje behandling unik.
Om ni är ett par stycken som önskar en trumhealing kan jag gärna åka hem till er! Allt är möjligt!
Bara ring!
Till rytmen av trumman får du uppleva en inre resa som ger guidning o vägvisning, vilket kan vara till stor hjälp vid tex vägval i livet. Vi har alla svaren inom oss! Det gäller bara att lyssna!
Ditt kraftdjur kan även dyka upp som du senare kan arbeta med hemma!

Healing

Healing påskyndar läkeprocesser. På en fysisk, mental eller andlig nivå. Du får sitta eller ligga ner med kläder på och slappna av.
Kort och gott funkar det så här; - från ande genom ande till ande. Efteråt kanske du har frågor och här finns tid för ett kortate samtal. Jag jobbar som en kanal för ditt allra högsta bästa!

Massage

Med varm, •doftande olja får du här en mjuk, skön, härligt avslappnande massage för kropp o själ. Mycket tacksam om du känner dig stressad o behöver hjälp att varva ner!

•om du vill
Nyfiken på healing? Då är detta en mycket omtyckt behandling där du får BÅDE massage o healing. Vi börjar med klassisk alternativt mjukare massage beroende på vad Du behöver just här o nu. Sedan avslutar vi med healing o ibland dyker det upp nåt som ska förmedlas till Dig. Allt för ditt allra högsta bästa!
Helkroppsmassage! Djupgående massage som ökar blodcirkulationen o mjukar upp spända muskler.
Punktbehandling av en skada eller åkomma där jag fokuserar enbart på detta område med hjälp av djupgående massage, ledmobilisering, triggerpunkter och stretch.
Massage med siliconkoppor som fästs på huden genom vakumtryck. Arbetar i huvudsak med en kraftigt ökad blodcirkulation o lyfter bindväven från muskeln vilket gör den mycket smidig!
En kortare behandling för tex spända axlar o nacke.
Djupgående massage som ökar blodcirkulationen o mjukar upp spända muskler.

Mediumskap

Mediumskap
50 min 500,00 kr

Berikad

Det lilla företaget med stor omtanke!

Jag erbjuder tjänster som healing, massage, privatsittning, shamansk behandling mm.
Min önskan är att få just DIG att bli ditt allra bästa DU!

Obs! Jag erbjuder även husrening, ring så bokar vi en tid!

Telefon 0705315334
Webbsida
E-post
Adress
Fanbyvägen 1B
896 31 Husum
Örnsköldsvik
Öppna i Google Maps 🗗