Vad vill du boka?

Framtidsfokus/Solutionwork Psykologmottagning
Besök psykolog Via Video-samtal
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Psykolog Online Video-samtal

Du kan besöka psykolog via internet hos oss. Vi använder Zoom som är en app för video-möten, som du laddar ner utan kostnad innan besöket. Du behöver ha tillgång till ett stabilt internet och en dator med kamera eller en modern mobiltelefon. Vid tekniska problem vid besöket så kan besöket ske endast via telefon (endas ljud). Om du skulle föredra att ha besöket endast via telefon så går det självklart bra.
Du bokar här ett besök hos psykolog via internet. Vi använder Zoom som är en app för video-konferens möten, som du laddar ner utan kostnad innan första besöket. Du behöver ha tillgång till ett stabilt internet och en dator med kamera eller en modern mobiltelefon. Vid tekniska problem vid besöket så kan besöket ske endast via telefon (endas ljud). Om du skulle föredra att ha besöket endast via telefon så går det självklart bra.

Besök hos Psykolog via Videosamtal

Välkommen till oss för psykologisk behandling via video-länk online vid stress, oro, ångest relationssvårigheter och depression. Vi har bred erfarenhet av att underlätta förändring och hitta nya vinklar, strategier och lösningar tillsammans med våra klienter. Vi ger även stödsamtal eller livscoaching. Behandlingen bygger på moderna psykologiska metoder så som kognitiv beteende terapi (kbt), mindfulness och lösningsfokuserad terapi. Vi är legitimerade psykologer och arbetar under tystnadsplikt och med patientförsäkring. Du träffar din psykolog online via Zoom. Läs mer på vår hemsida: http://framtidsfokus.se/video-samtal/

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider 9-18
Adress
Sverige / Internationellt