Vad vill du boka?

Erbjudande!

* Har du aldrig testat lymfmassage tidigare och känner dig osäker på vad det är? Få din första behandling hos oss för 595:- (ordinarie pris 900:-). Säg till i kassan när du betalar.

Pensionärsrabatt 
Hos oss får du som pensionär 100:- rabatt på alla behandlingar. Gäller bokningar på vardagar klockan 10.00 och 12.30. Rabatten dras av i kassan. 

Friskvårdsbidrag
Lymfmassage och hälsorådgivning 60 & 90 minuter är godkända för friskvårdsbidrag.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Ansiktsbehandling

En lugn och avslappnande ansiktsbehandling med ekologiska produkter som ger din hud näring, lyster och motverkar pormaskar. Behandlingen startar med en 60 min klassisk ansiktsbehandling. Därefter får du välja mellan olika tillägg:

* 30 min personlig rådgivning och hudanalys. Vi går igenom de problem du upplever med din hud och funderar över vad som ligger bakom. Du får råd och tips på hur du kan jobba med både insida och utsida för att uppnå önskat resultat.

* 30 min Naturligt Facelift. Behandlingen avslutas med massage grundat i akupressur och zonterapi. Massagen ger ökad blodcirkulationen, syresättning och lyster i huden. Regelbunden behandling stärker även ansiktsmuskulaturen, minskar rynkor, fördröjer ålderstecken och ger huden ett lyft.

* 30 min lymfmassage i ansiktet. Massagen syftar till att öka cirkulation och lyster i huden. Behandlingen passar alla men särskilt dig som vill motverka svullnad och/eller vill ge huden en detox.

Ingår: Rengöring, peeling, massage, mask samt creme. Allt anpassat efter din hudtyp!
Pure Cell Treatment är en unik behandling som med hjälp av levande stamceller från Rosenrot ger ett stärkande resultat på alla hudtyper! En lyxbehandling för ansikte, dekolletage, underarmar och händer.

* Behandlingen ökar cellförnyelsen
* Gör dina egna hudceller mer motståndskraftiga
* Skyddar huden mot fria radikaler
* Stimulerar collagenproduktionen
* Bygger upp hudens skyddande syramantel
* Ger lyster
* Påskyndar reparationssystemet i huden
* Ökar vitalitet och spänst
* Omedelbara resultat men verksam på lång sikt

Behandlingen ger mest synliga resultat på mogen hud men passar även särskillt dig med hudtillstånd som acne, rosacea och eksem.

Behandlingen utförs med ekologiska produkter från MARIA ÅKERBERG och är en nyhet inom hudvård.

Hälsorådgivning

Här går vi igenom håranalysen tillsammans.

OBS! Kan endast bokas om man har genomfört en Hårmineralanalys, klippning av hårprov innan.
Efter ca 3 veckor får jag din analys från labbet. Så redan när du bokat denna tid, bör du boka en tid för uppföljning av analysen 3-4 veckor efter tiden för klippning av hårprovet.
På avtalad tid går vi sedan igenom din analys, så att du känner att du äger och förstår analysen. Du får också ett skriftligt analyssvar som är på svenska. Genomgång och analyssvar ingår i priset (1595 kr).
Det är din berättelse, tillsammans med analysen av ditt hår som sedan resulterar i det balanseringsförslag jag ger dig.

Analysen berättar om hur det ser ut med näringsstatusen i din kropp, hur du mår, hur det står till med olika organ, körtlar, mage och tarm och hormonell status (ej lika exakt som en hormonanalys i kroppsvätska utan mer över- och underfunktioner) på såväl sköldkörtel, binjurar och könshormoner. Den visar på ett snitt av ditt mående under den senaste månaden upp till 6 månader, beroende på hur långt hår du skickar med (max 4 cm). Man ser även trötthet, mage och tarm, frusenhet, torr hy, sömn och många av de symtom som dessa obalanser leder till.

Du kan läsa mer om analyser här: www.håranalys.se

Och här är en länk till laboratoriet i USA: www.traceelements.com

Jag är en av Sveriges Certifierade hårmineralanalysterapeuter och har erfarenhet av tusentals hårmineralanalyser. Förutom HMA har jag arbetat som funktionsmedicinsk kost- och hälsorådgivare och -terapeut i ca 10 år och har således lång erfarenhet av att hjälpa människor till ett bättre mående. Jag jobbar även med ett 50-tal andra funktionsmedicinska analyser.

Om man har behandlat hår bör man vänta med håranalys:

Permanentat - 8 veckor (klipp helst bara utväxten)
Färgat/tonat - 8/6 veckor (klipp helst bara utväxten)
Mjällschampo eller lera - 4 veckor (använd vanligt schampo under tiden eller inget alls)


Du är varmt välkommen att göra din HMA hos oss!
60 minuters hälsorådgivning baserad på vår första träff, din berättelse om din hälsa, mina kompletterande frågor, frekvensmätning av kroppen som visar brister och obalanser. Mötet resulterar i en balanseringsplan för dig för 3-6 månader framåt avseende kost, livsstil och ev kosttillskott. (Första mötet 90 minuter). Uppföljande möten 60 minuter.
Hälsorådgivning är godkänt för friskvårdsbidrag.
90 minuters hälsorådgivning baserad på din berättelse om din hälsa, mina kompletterande frågor, frekvensmätning av kroppen och levande blodanalys som visar på matsmältning och en del brister och obalanser. Mötet resulterar i en balanseringsplan för dig för 3-6 månader framåt avseende kost, livsstil och ev kosttillskott. Första mötet 90 minuter. Uppföljande möten 60 minuter.
Hälsorådgivning är godkänt för friskvårdsbidrag.
Genom frekvensmätning mäter vi näringsstatusen på dina vitaminer och mineraler i kroppen.

Massage

En klassisk genomgående massage som verkar välgörande och mjukgörande för hela kroppen. Massage är bra vid spända och stela muskler. Den ökar blodcirkulationen, stärker immunförsvaret, påverkar vårt lymfsystem samt ger en lugnande och avslappnade effekt.

Louise arbetar både i friskvårdande och förebyggande syfte med att förebygga muskelspänningar som skulle kunna leda till skador och problem vid senare tillfälle.

Massagen anpassas efter ditt behov.
Om du sover dåligt, har värk i kroppen, samlar vätska, har slarvat med kost och motion, ätit antibiotika, har ärr, stressar, detoxar m.m. då behöver du lymfmassage. Det lymfatiska systemet avgiftar kroppen och i ett igensatt system ansamlas slaggprodukter som kan orsaka svullnader (ödem), celluliter, återförgiftning samt ett nedsatt immunförsvar. Massagen syftar till att stimulera och sätta igång cirkulationen i kroppens lymfsystem, så att utrensningen fungerar effektivt. Boka din massagetid idag!
Zonterapi är en tryckbaserad behandling av reflexzoner i foten, kopplade till alla delar av kroppen. Med hjälp av Zonterapi kan således hela kroppen behandlas, allt från huvudvärk och magkrämpor till smärtproblematik i muskler och leder. Behandlingen stärker kroppens egna läkningsförmåga och är en fin metod för att jobba förebyggande.

Zonterapi kan med fördel utföras vid svagt immunförsvar med återkommande förkylningar, huvudvärk, migrän, hormonrubbningar, astma, allergier, hudbesvär, menstruation problem, magbesvär, urinväg- prostata besvär, stress, utbrändhet samt vid rygg- muskel – och ledbesvär.

BigHeart Hälsokost

BigHeart Hälsokost är en av Norrköpings mest välsorterade hälsobutiker. Vi erbjuder ekologisk hudvård och massage med kvalitativa, väl beprövade, ekologiska produkter. Hos oss kan du koppla av för en stund och känna dig trygg - vi tar väl hand om dig!

Helheten är viktig för oss, vi tror att välmående kommer både inifrån och utifrån! För att ta hand om dig på bästa sätt har vi personal utbildad i hudvård, massage och hälsokost. Vi erbjuder även hälsorådgivning och i butiken finns ett stort utbud av ekologisk mat, hud- och kroppsvårdsprodukter, hälsokost mm.

Varmt välkommen!

Visa kontaktinformation
Öppettider Mån-fre 10-18
Lör 10-14
Adress
Repslagaregatan 42
602 45 Norrköping
Gamla Staden
Öppna i Google Maps 🗗