Boka nu och få 20% rabatt på alla nedanstående priser. Dras av i kassan. Gäller enbart nya kunder. Är du redan kund? Ta bort

Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Massage

Kaffe/choklad kroppsbehandling
Fullbokat
80 min 1.100,00 kr
Massage 30 minuter
Fullbokat
30 min 470,00 kr Mer info
Här masseras rygg, nacke, alternativt ben med klassisk massage. Speciellt anpassat för dig som har problemområden där. Behandlingen avslutas med en skön cirkulationsökande gel och någon minuts relax
Massage 40 minuter
Fullbokat
40 min 560,00 kr
Massage 60 minuter
Fullbokat
60 min 710,00 kr Mer info
Vår mest bokade massagebehanling, rekommenderas till alla och alltid till nya kunder. Här masseras hela kroppen med klassisk massage. Behandlingen inleds med effektiv ryggmassage och partiell värme med vetekudde på ex. axlar medan benen masseraras. En skön cirkulationsökande gel på nacken innan du vänder dig och får massage av framsidan. Efter denna behandling känner du dig mjuk i musklerna och härligt avslappnad.
Massage 90 minuter
Fullbokat
90 min 1.050,00 kr

Hud

Kosmetisk tatuering
Fullbokat
120 min 3.500,00 kr Mer info
Kosmetisk tatuering är den perfekta behandlingen för dig som sportar eller har ett aktivt friluftsliv. Du vill se pigg och fräsch ut men har kanske inte tid att lägga en makeup.
Kosmetisk tatuering passar naturligtvis också jättebra för dig som har problem med håravfall (alopecia) eller är allergisk mot kosmetika.
För mer info kolla hemsida
www.biljanas.se
Microdermabrasion slipar bort döda hudceller, förhårdnader och ytliga hudskador och ökar näringstillförseln och syresättningen till cellerna. Resultatet: omedelbart friskare och fräschare hud med en ökad lyster och jämnare hudstruktur.
Powerlite Peeler är en effektiv behandling för alla åldrar och på de flesta hudtyper. Tekniken är snabb, säker och resultaten syns omgående.
Ansikte MicroNeedling
Fullbokat
60 min 1.200,00 kr Mer info
Powerlite MicroNeedling System behandlar effektivt åldrad och solskadad hud, ärr, rynkor, hudbristningar och håravfall.
För mer info kolla hemsida
www.biljanas.se

Vaxning