Vad vill du boka?

Välkommen till oss! Vi erbjuder alltid gratis tandkoll hos vår duktiga tandläkare Elise! Har ditt djur en knöl som oroar? Vi erbjuder alltid gratis koll.
Här har vi lagt in tider som är lätta att boka utan kvalificerad rådgivning, för övriga undersökningar samt akuta skador rekommenderar vi att ni ringer så att vi kan hjälpa er på bästa sätt! 0431-37 10 00.
Varmt välkomna!

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Gratis knutkoll

Veterinär undersöker knölar och knutor på huden eller i juver som oroar dig. I undersökningen ingår en undersökning och bedömning. Ifall finnålsaspirat måste tas, eller operation rekommenderas, så tillkommer kostnad för detta. Beroende på knutans utformning kan ny tid behöva bokas för vidare åtgärder.
Om dessa tider du finner här ej passar dig, så ring så ordnar vi!

Gratis tandkoll

Gratis tandkoll utförd av leg vet med tandläkarbehörighet. I besöket ingår munhåleundersökning på vaket samarbetsvilligt djur och rekommendationer för ditt djurs mun.
Om de tider du finner här inte passar dig, så ring så ordnar vi!

Kloklippning sköterska

Kloklippning på samarbetsvillig hund, som kan utföras av enbart en sköterska.
Om de tider du finner här inte passar dig så ring så ordnar vi andra! Har du särskilda önskemål om vilken sköterska som klipper klorna så skriv det i bokning så ska vi göra allt vad vi kan för att tillgodose detta men vill du vara helt säker är det bäst att ringa.

Kräkning och/eller diarré

För hundar eller katter som har återkommande eller långvariga problem med magen. För en del prover som kan behöva tas i en sådan utredning, ska djuret vara fastande sedan 12 h.
Ifall du inte finner en tid här som passar dig, ring så ordnar vi!

Röntgen

Många av våra hundraser har rekommendationer att röntga höfter och/eller armbågar vid för rasen rekommenderad ålder. Röntgen sker under sedering enligt de riktlinjer som finnes och bilderna sänds till certifierad avläsare SKK.
Inför besöket ska hunden vara fastande i 6 h, fri tillgång till vatten. Medtag stamtavla.
Finner du inga tider som passar dig här, ring så ordnar vi!

Seniorkoll

Vi älskar förebyggande vård! Då kan vi verkligen göra skillnad! När våra hundar och katter börjar bli äldre, ökar risken för sjukdomar. Ju tidigare vi kan påvisa dem, desto bättre behandling kan vi ofta ge.
Vi har förmånliga seniorkontroller att erbjuda för din äldre, friska hund eller katt som inkluderar en klinisk undersökning, blodtrycksmätning, viktkontroll, foderrådgivning samt ett utförligt blodprov anpassat just för det äldre djuret.
Om du inte finner en tid som passar dig här, ring så ordnar vi!

Ultraljud dräktighet

Från dag 20 efter parning kan vi utföra ultraljud för att påvisa foster.
Finner du inga tider som passar sig här, ring så ordnar vi!

Utredning av klåda

Utredning av hund eller katt som har problem med klåda, slickar tassar, hudutslag, öroninflammationer, återkommande analsäcksproblem, misstanke allergier, överkänslighet. Utredning hos veterinär med särskild inriktning på dermatologi. Ca tidsåtgång en timme.
Om det inte finns tider som passar dig här så ring så ordnar vi!

Vaccination

Grundvaccination av valp eller kattunge, årliga vaccinationer, rabies- eller leptospirosvaccination inför utlandsresa.
Glöm inte att ta med ditt vaccinationsintyg, stamtavla eller pass!
Denna bokning gäller endast för vaccination. Om ditt djur har andra problem så behöver vi boka tid för det för att kunna ha möjlighet att hjälpa på bästa sätt.
Om du inte finner en tid som passar dig här så ring oss!

Återbesök efter tandoperation

Gratis kontroll av läkning efter tandoperation. Till veterinär.

Öroninflammation

Om din hund eller katt har ont i örat, kliar, skakar på huvudet, eller örat är varmt och har brunt i sig, så bör vi undersöka det.
Vi tittar ner i örat med ett otoskop, tar ett prov från sekret om det finns något och analyserar det i mikroskop. Vid behov rengör vi örat samt sätter in lämplig behandling.
Om de tider du finner här inte passar så ring så ordnar vi annan tid.

Bjäre Veterinärklinik

Om oss
2014 den 2 maj slog vi upp portarna till vår lilla klinik för första gången. Vi, det var jag, veterinär Åsa Tomaszewski, som äger kliniken och så Monika Eriksson Wejlin, leg. djursjukskötare. Vår dröm var att skapa en liten personlig klinik där ditt djur ska kunna känna sig tryggt och hemtamt och där du som djurägare alltid ska kunna lita på att du blir bemött med respekt och ärlighet. Målet var att trots det lilla formatet kunna erbjuda vård av hög kvalitet enligt de senaste medicinska rönen, med en bred kompetens med spetskunskaper inom kirurgi, tandproblem, klåda, allergi, magtarmbesvär, öronproblem.
Bemötandet från er alla var överväldigande! Efter vår första öppna dag fick Monika gå upp i tjänst för att hinna med. Efter ett år vågade vi ta steget att anställa ytterligare en leg. djursjukskötare, Åsa Englund.
Idag är vi två veterinärer, en konsulterande veterinär, 2 legitimerade djursjuksköterskor, en djursjuksköterska och en receptionist.
Vi tänker fortsätta vara en fristående privatägd klinik där du alltid får välja vilken av oss ni vill träffa vid ert nästa besök.
Vi hälsar våra kära djur med djurägare varmt välkomna och ser även framemot att få lära känna nya!

Åsa, Elise, Johannes, Monika, Åsa, Linda och Hilda

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Måndag - Fredag 8 - 17
Adress
Postvägen 6
266 52 Vejbystrand
Ängelholm V
Öppna i Google Maps 🗗