Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna
Tyvärr har vi inga bokningsbara tider online just nu, men kontakta oss gärna angående bokning.
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Björlings Massageakademi

Välkommen!

Vi erbjuder dig flera behandlingsformer inom Massage, Behandlande massageterapi, Smärtlindring, Livsstilsförändring, Healing, Hudvård och Skönhet. Alla terapeuter ger Klassisk Massage därutöver är terapeuterna utbildade vid välrenommerade svenska och utländska skolor i olika alternativa behandlingsformer.

Hos oss arbetar alla terapeuter för att du ska må så bra som du kan, utifrån dina förutsättningar, just den dag du är gäst hos oss. Alla terapeuter är egna företagare.

Akademin

Du som är intresserad av att till vardags kunna ge massage har hos oss möjlighet att lära dig grunderna under två dagar. Kursen är inte en yrkesutbildning utan har till syfte att du ska kunna ge en härlig massage till dina närstående.

Vi vidareutbildar kroppsterapeuter inom Myofaschial triggerpunktsbehandling och Stenterapi (en form av Hot Stonebehandling med ursprung från TCM)

Flera företag anordnar föredrag och kurser i våra lokaler. En av dem är Me Anima som vidareutbildar terapeuter i den naturliga Faceliftsmetoden -Anti Ageing Treatment

Flera helger anordnas Work-Shops av olika slag som främjar ett gott leverne.

Event

Vi har mångårig erfarenhet att anordna olika typer av event där hälsa och friskvård finns med som tema.

Vill du anordna en tillställning på ex. ditt företag, idrottsklubb eller tjej/killträffen så är vi mobila och kommer till er.

Hyra lokal

Behöver du en lokal till festligheter, kurser, Work-Shops och likande tillfällen, kan du hyra vår stora lokal på ca 50 kvadratmeter.

Produkter

Me Anima – Den svenska Spikmattan— Avslappnings och Meditations CD – PXC Underwear


Vi hälsar dig välkommen!

Ingalill Catharina Mimmi Christina Helene Lizette

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Receptionen har öppet kl 11-18 Vi har öppna tider att boka kvällar och helger fram till kl. 21. Telefon: 08-217529
info@bjorlingsmassageakademi.se
Adress
Kungstensgatan 7
114 25 Stockholm
Östermalm
Öppna i Google Maps 🗗