Vad vill du boka?

Här nedan kan du enkelt och smidigt boka in dig på någon av Blekinge Yogastudios yogakurser i Karlskrona eller i Ronneby. När du har gjort din bokning så får du ett bekräftelsemejl på din anmälan. Vårens nästa yogastart är vecka 12 tom vecka 19.  När en kurs är fullbokad så syns den inte längre i denna bokningskalender. Vi erbjuder både kundaliniyoga, medicinsk yoga samt yinyoga.
Du kan också köpa presentkort på ett valfritt belopp för yoga- en perfekt upplevelsepresent.   

Vi erbjuder även workshops, yogaretreats och yogaresor och de hittar du på hemsidan www.blekingeyogastudio.se  För bokning eller förfrågan om dessa så ring Linda Klang 0730-385060 eller maila linda@blekingeyogastudio.se.
 Känn dig innerligt välkommen!

Presentkort

Idag

Skapa vitalitet och inre balans i dig genom kundaliniyoga. Varje tillfälle innehåller yogapass, längre djupavslappning och meditation.
Yogan leds av Linda Klang

Tid:17.15-18.45
Datum; 18/3 tom 6/5

Din investering: 1070 kr/ 8ggr
En yogakurs för dig som inte har så mycket erfarenhet av yoga. Vi går igenom grunderna i kundaliniyoga och gör yogapass som alla kan göra. Vid varje kurstillfälle har vi lite teori om yoga innan vi gör ett yogapass, en längre djupavslappning och avslutar med en meditation.
Kursmaterial i form av yogapassen ingår i kursavgiften. Yogan leds av Linda Klang

Tid: 19.00-20.30
Datum; 18/3-6/5

Pris 1070 kr/8ggr

I morgon

Ge dig själv ett härligt avbrott mitt på dagen med en stunds yoga som både ger dig mer energi och lugnar. Du behöver inte duscha efter yogapasset. Varje tillfälle innehåller varierade och härliga kundaliniyogapass, djupavslappning och meditation. Lunchyogan leds av Charlotta Dalqvist.

Tid: Tisdagar kl 12.00-13.00
Datum; 19/3 tom 7/5

Pris: 1070 kr/ 8 tillfällen
Denna yogakurs har fokus på att genom kundaliniyogan minska på stress och spänningar. Vi fokuserar på andningen och gör yogapass och meditationer som på olika sätt jobbar med stress och spänningar. Varje tillfälle innehåller yogapass, längre djupavslappning och meditation.
Yogan leds av Linda Klang på Blekinge Yogastudio i Karlskrona

Tid:17.30-19.00
Datum; 19/3 tom 7/5
Pris: 1070 kr/ 8 tillfällen
OBS! Ändring av tid. Yogan den 30/4 blir istället sön den 28/4 samma tid.

Denna yogakurs har fokus på att genom kundaliniyogan minska på stress och spänningar. Vi fokuserar på andningen och gör yogapass och meditationer som på olika sätt jobbar med stress och spänningar. Varje tillfälle innehåller yogapass, längre djupavslappning och meditation.
Yogan leds av Charlotta Dalqvist på Badhus No1 i Ronneby.

Tid:19.15-20.45 på tisdagar
Datum; 19/3 tom 7/5

Pris: 1070 kr/ 8 tillfällen
OBS! Ändring av tid. Yogan den 30/4 blir istället sön den 28/4 samma tid.

Yogakurs för dig som har någon erfarenhet av yoga sedan tidigare. Denna yogakurs har fokus på att genom kundaliniyogan minska på stress och spänningar. Vi fokuserar på andningen och gör yogapass och meditationer som på olika sätt jobbar med stress och spänningar. Varje tillfälle innehåller yogapass, längre djupavslappning och meditation.
Yogan leds av Linda Klang på Blekinge Yogastudio i Karlskrona

Tid:19.20-20.50
Datum;19/3 tom 7/5

Pris: 1070 kr/ 8 tillfällen
OBS! Ändring av tid. Yogan den 30/4 blir istället sön den 28/4 samma tid.

Onsdag 27 mars

Vi gör varierade sköna yogapass från kundaliniyogan som jobbar på vår andning, balans och smidighet. Passar alla som har möjlighet att komma och yoga på förmiddagen.

Varje tillfälle innehåller ett yogapass, djupavslappning och meditation.
Yogan leds av Linda Klang

Tid: 10.00-11.20
Datum; 20/3-8/5
OBS 3 april är istället flyttad till måndag 1 april samma tid.
Pris: 1070 kr/ 8 tillfällen
Yogapass och meditationer för dig som har erfarenhet av kundaliniyoga sedan tidigare. Vi gör varierade yogapass och meditationer som på olika sätt ger dig en djupare förståelse av kundaliniyogan och ibland utmanar. Yogakursen leds av fyra olika yogalärare för att ge dig en bred bild av hur kundaliniyoga kan förmedlas och upplevas. Lärarna kommer att varva och leda var 4:gång.
Varje tillfälle innehåller yogapass, djup avslappning och meditation.
Yogalärare Linda Klang, Charlotta Dalqvist, Erik Lundmark, Lotta Bencker.

Tid: 19.05-20.35
Datum;20/3 tom 8/5

Pris: 1070 kr/ 8 tillfällen
Torsdag 28 mars

Att börja dagen med ett yogapass är en fantastisk skön start på dagen.
Du är sedan redo att ta dig an dagen med ny energi och ett stilla lugn inom dig. Energin och stabiliteten du får av att yoga har du med dig dagen igenom.

Vi gör varierade yogapass, har en djupavslappning och avslutar med meditation. Och du bjuds alltid på en kopp Yogite hos Blekinge Yogastudio. Du behöver inte duscha efter yogan och det går fint att byta om på Yogastudion så att du sedan enkelt kan ta dig vidare.

Morgonyogan kommer att ledas av Linda Klang samt Danne Carlson. Hälften av gångerna var.

Tid: 6.40-8.00
Datum;21/3 tom 9/5

Pris: 1070 kr/ 8 tillfällen
Yogapass som alla jobbar på att genom andning och rörelser göra dig mjuk och smidig i kroppen.
Varje tillfälle innehåller kundaliniyogapass, längre djup avslappning och meditation.
Denna grupp leds av Charlotta Dalqvist

Tid: 17.40-19.10
Datum; 21/3 tom 9/5

Pris: 1070 kr/ 8 tillfällen

Lördag 27 april

Medeltid och Yoga i Brunnsparken!
En härlig dag där yoga varvas med berättelser om medeltida Ronneby.
Marit Anglert som är arkeolog berättar om Ronnebys medeltida historia. Hon utgår från kyrkan som är en av de få bevarade från denna tid i Blekinge.Med stor inlevelse och kunskap tar hon oss tillbaka till medeltiden.
Yogalärare Linda Klang leder sköna yogapass som vi både startar och avslutar dagen med. Det är yogapass som alla kan vara med på oavsett tidigare erfarenhet.
Vegetarisk lunch samt fika levereras från Mandeltårtan och avnjuts på vackra Badhus Nr 1 i Brunnsparken. Dagen bjuder även på vistelse i Brunnsparken med sköna promenader.

Datum: Lördagen den 27 april.
Tid: Kl 9.30-17.00
Din investering som inkluderar allt dvs yoga, föreläsningar, lunch och fika från Mandeltårtan är 890 kr. Inbetalas på Blekinge Yogastudios bankgiro 428-8536.
Varmt välkommen önskar Linda och Marit

Måndag 24 juni

Starta upp sommaren med att ge dig själv en riktig yogaboost på hemmaplan måndag tom fredag. Yogaboosten denna sommaren innehåller nyheter och fler tekniker för att släppa på stress. Vi kommer att göra kundaliniyogapass men även använda oss av yinyogan. Du kommer att uppleva djup avslappning med hjälp av både Gongens och Klangskålarnas vibrationer samt Breathwalk och yoga utomhus. En vecka för dig som vill släppa på stress och istället med vitalitet och inre balans börja din sommarledighet. Tiderna är lagda så att du som arbetar också kan deltaga.
Låt detta bli en vecka där du satsar på dig själv och får uppleva yogans djupgående effekter. Begränsat antal platser och öppet för alla.
Linda Klang int.cert kundaliniyoga och meditationslärare håller i sommarveckan för yogaboost.
Tider för vecka 26 , 24-28/6.
Måndag 17.15-20.00 Kundaliniyoga, Meditation, fika, Yinyoga, djupavslappning till Gong och Klangskålar

Tisdag 18.00-20.00 Kundaliniyoga, meditation och djupavslappning till Gong och Klangskålar

Onsdag 17.15-19.30 Utomhus, Kundaliniyoga, Breatwalk (meditativ promenad)

Torsdag 6.30-8.00 Kundaliniyoga, meditation samt frukost

Fredag 16.30-19.00 Kundaliniyoga, meditation, fika, Yinyoga samt djupavslappning till Gong och Klangskålar.

Din investering för Sommarvecka med Yogaboost 1600 kr inkluderar aktivitet, fika/frukost. Din anmälan bekräftar du med anmälningsavgift 300 kr resterande senast 17/6, bankgiro 428-8536.

Plats. Blekinge Yogastudio Gräsvik Karlskrona

Vid frågor kontakta Linda Klang via mail linda@blekingeyogastudio.se eller telefon 0730-385060.

Känn dig innerligt varmt välkommen
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Blekinge Yogastudio

Yoga i rogivande och inspirerande miljö
för dig som vill hämta kraft och få mer balans i livet. Blekinge Yogastudio erbjuder kundaliniyoga
enligt Yogi Bhajan vilket är en klassisk form av yoga som alla kan utöva. Vi har även yogakurser i mjuk medicinsk yoga samt yinyoga.

Vi erbjuder yogakurser
med olika teman där du som nybörjare eller van yogautövare har möjlighet att ta del utav.Yogan hjälper dig att släppa på stress och skapa ett inre lugn. Yogan ger dig kraft och energi samt gör dig mjukare och smidigare i din kropp.

Blekinge Yogastudio startades 2009 och drivs av mig, Linda Klang, internationellt certifierad
kundaliniyoga och meditationslärare. Min passion i livet är yoga och jag vill inspirera människor att finna yogans fantastiska redskap för att kunna leva livet lite lättare. För mig blev yogan en fantastisk vändpunkt och mitt dagliga yogautövande gör mitt liv så mycket skönare att leva.

Blekinge Yogastudio finns på Gräsvik i Karlskrona
samt i Badhus No1 i Ronneby Brunnspark. Jag anordnar även yogaretreats, workshops samt yogaresor till Spanien, se hemsida för mer info. Jag finns också med yoga online. Se www.yoginilindaklang.se för inspelade yogapass på video.

Varmt välkommen att boka in dig på en av våra yogakurser eller andra aktiviteter.
Du kan också kontakta mig på mail linda@blekingeyogastudio.se / 0730-385060
Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Minervavägen 3, Campus Gräsvik 30
37141 Karlskrona
Öppna i Google Maps 🗗