Avboka

Vänligen ange avbokningskoden från bokningsbekräftelsen du fick via e-post

Blodanalyser & Hälsovägledning

För en kropp där hälsa trivs!

Förebygg, främja och förbättra din hälsa! Har du gjort någon koll på din kropps inre miljö i år? Är din kropp i balans eller är du försurad? Har det redan eller kommer det att skapa problem för din hälsa framöver? Hur mår dina tarmar, ditt blod och din kropp egentligen? Vill du öka ditt välbefinnande, främja din hälsa och förebygga eller ta itu med ett befintligt problem och få mer inblick i hur du själv kan påverka din hälsa?

Under Blodanalyser & Hälsovägledningen tittar vi tillsammans på några droppar av ditt blod direkt på plats och du följer samtidigt med på skärmen och ser statusen. Vi tittar både på det levande blodet samt det torkade blodet vilket ger oss en bild av ditt hälsotillstånd.
Vi går igenom vad som påverkar och skapar en hälsofrämjande miljö i kroppen och hur ev obalanser kan balanseras.

Efter Hälsovägledningen får du dessutom med dig tips och råd som du enkelt kan använda dig av dagligen hemma!

Efter ca 4-6 veckor har du möjligheten att komma på återbesök för att se utvecklingen i din kropp och vi går igenom statusen. Redan nu brukar vi kunna se en förbättring när du följt vårt koncept. 100% får bättre pH-värden inom 1 månad! Kanske har du dessutom redan känt skillnad i ork och energi, sömn, mage, tarm, hyn, tidigare obalanser osv. Vi stämmer av och gör ev justeringar. För den som vill, fördjupar vi oss ytterligare i vad som främjar hälsan. Du får dessutom med dig hem en pärm full av inspirerande tips m.m.

Små förändringar i vardagen gör ofta underverk!

Telefon 070-4864647
Webbsida
E-post
Adress
Wellness Zone, Industrigatan 7B
112 46 Stockholm
Kungsholmen bakom Västermalmsgallerian
Öppna i Google Maps 🗗