Vad vill du boka?

Vårkampanj 3 x 30% på alla behandlingar.

*Gäller alla klienter (även pensionärer) t.o.m. 12/5 2019. Du väljer själv antal behandlingar (en, två eller tre). Kan inte kombineras med övriga rabatter och erbjudanden. Rabatten dras av först i kassan vid ditt besök.


Om du inte hittar någon tid som passar är du varmt välkommen att ringa mig på 0736174835 så kommer vi överens om en lämplig tid. 

Välkommen!

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Tyvärr har vi inga bokningsbara tider online just nu, men kontakta oss gärna angående bokning.

BLUE LOTUS Alternativhälsa

Mitt namn är Martina Galdén och önskan att få hjälpa mina medmänniskor att må bra, har följt mig som en röd tråd genom livet. Denna önskan var den främsta drivkraften bakom mitt beslut att utbilda mig till dipl. zonterapeut.

Zonterapiutbildningen, samt ett antal fristående kurser, har försett mig med en unik ”verktygslåda”, vars innehåll är gedigna kunskaper i sex olika terapiformer. Terapiernas olika fördelar, i kombination med mitt kreativa och kritiska tänkande, gör det möjligt för mig att skräddarsy varje behandling utifrån klientens specifika problem.

Jag har rätt att utföra terapiformerna Modern zonterapi/reflexologi (med 3-dimensionellt zonsystem), Meridianterapi, Ortobionomi, HLT – Funktionell benlängdskorrigering, Energibalansering och Öronakupunktur.

Varmt välkommen!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Enligt bokningskalendern eller efter överenskommelse. Om du inte hittar någon tid som passar är du varmt välkommen att ringa mig på 0736174835 så kommer vi överens om en lämplig tid.
Adress
Riddersviksvägen 145
165 72 Hässelby
Hässelby Villastad
Öppna i Google Maps 🗗