Boka Coaching|MI-samtal 60 min 60 min , 850,00 kr

Känner du inte igen din kropp och vill satsa på en förändring? Känner du dig stressad, spänd i kroppen eller har din kropp förändrats på ett sätt så att du inte känner igen dig? Har du gått igenom en period med hård belastning som påverkat din kropp, likväl som din mentala styrka och hälsa? Kanske känner du att du skulle behöva lite stöd, guidning och inspiration för att förändra saker du är missnöjd med.
Det jag kan erbjuda dig är inspiration så att du kan bygga mental styrka, få nya tankar och skaffa nya strategier för att du skall känna att du faktiskt kan göra och genomföra det du hoppas på, i just din situation här och nu.

Mina motiverande och utvecklande samtal bygger på tydlighet och raka rör. Vill du ha en förändring behövs det kanske någon ibland som utmanar dina tankar och beteendemönster. Det är ändå alltid du själv som sitter inne med dom bästa lösningarna för dig. Och det är du som kommer att kunna plocka fram lösningarna och sedan verkställa dom.

Du kan också kombinera samtalen med Medicinsk massageterapi. Det kan vara massagebehandlingar, men det kan också vara fysiska övningar, träning, töjningar m m som gör att du kommer i bättre balans mentalt och fysiskt. Det här tycker jag personligen är den absolut bästa och mest effektfulla behandlingen. Du angriper problemet från flera håll samtidigt.

Du kommer att utveckla din förmåga och stärka dina redskap så att du kommer utveckla en egen Mental styrka för just de områden du upplevt dig villrådig och osäker. Då är du redo för nästa steg – att med visst stöd fortsätta på egen hand.

Vi kan träffas, prata på telefon eller via nätet. Du bestämmer vad som passar dig.

När du boka in dig skriv gärna i meddelande hur du vill träffas första gången. Om du skulle missa detta kommer jag kontakta dig innan vårt en avstämning.

Vill du veta mer kan du läsa mer på min hemsida.
https://www.bodytherapy.se/boka-coachning/

Annika-bodytherapygöteborg.jpg

Vecka 9

mån
24
feb
tis
25
feb
ons
26
feb
tor
27
feb
fre
28
feb
lör
29
feb
sön
1
mar
Inga lediga tider Inga lediga tider Inga lediga tider 13:00 Inga lediga tider Inga lediga tider Inga lediga tider

februari 2020

måntisonstorfrelörsön
v5272829303112
v63456789
v710111213141516
v817181920212223
v92425262728291
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Body Therapy Göteborg på Kristinelundskliniken

Massage i centrala Göteborg hos Annika - Body Therapy Göteborg.

Du kan få Lymfmassage, Svensk klassisk massage, Djupgående massageterapi eller Idrottsmassage, Medicinsk massageterapi, Hawaiiansk massage, Gravidmassage, Koppingmassage och Mammamassage hos mig.

Vill du göra en livsstilsförändring erbjuder jag coaching och MI-samtal.

Vill du köpa presentkort så vänder du dit direkt till mig via mail på inof@bodytherapy.se så fixar vi det.

Du kan också få råd och tips om hur du kan förändra ditt rörelsebeteende eller hur du kan träna på bästa sätt för undvika skador, felbelastningar och obalanser.

Jag använder mig av Maria Åkerbergs oljor och produkter. Du har också möjlighet att köpa med dig någon av hennes kroppsprodukter när du är på behandling hos mig.

Body Therapy Göteborg har funnits flera år i Göteborg. Nu finns jag centralt nära Avenyn och Heden på Kristinelundskliniken.

När du kommer till kliniken får du gärna sitta ned i väntrummet så kommer jag och hämtar dig när det är dags för din massage.

Det finns parkering i samma hus eller på Heden.

Välkommen!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Vardagar
Enstaka helgdagar

Adress
Kristinelundsgatan 13
411 35 Göteborg
Lorensberg, göteborg
Öppna i Google Maps 🗗